Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

7th Sunday maakt grote indruk met de zojuist onthulde line-up. Dit jaar zijn er maar liefst 120+ artiesten te vinden op de 16 prachtige stages: met opnieuw een grote rol voor de Hard Nature-stage. “Leaves of Live.”

LEES OOK: Harmony of Hardcore presenteert met trots grootste line-up tot nu toe

Ieder jaar doet 7th Sunday haar naam eer aan als één van de meest decoratieve festivals in Nederland. De 45.000 bezoekers krijgen hier een enorm aanbod aan verschillende muziekstijlen voorgeschoteld: zo’n beetje alle muziekstijlen zijn namelijk hier in Erp te vinden. Deze zevende zondag na Pasen wordt het stuk grond omgetoverd tot mega festival tijdens Pinksteren; met tot-in-de-puntjes uitgevoerde aankleding én de grootste acts van dit moment.

Naast de indrukwekkende mainstage is de gigantische Hard Nature-tent jaarlijks is één van de kopstukken van 7th Sunday. Organisatie Par-T pakt jaarlijks uit in die enorme koepel – met plaats voor duizenden bezoekers, een behoorlijke lichtshow en de grootste DJ’s uit de hardere stijlen – maar heeft er dit jaar nog een schepje bovenop gedaan. Want de hardstyle line-up van 7th Sunday ziet er dit jaar nog beter uit dan ooit tevoren.

Zo heeft 7th Sunday dit jaar onder andere Headhunterz en Sound Rush weten te strikken en gaan we een tandje harder met Rebelion, Sickmode, Sub Zero Project en Vertile – met als afsluiter de enige echte Sefa. Bovendien is er een nieuw fenomeen toegevoegd voor de liefhebbers van de gouden oude platen van vroeger: voor het eerst wordt er een Classics Showcase verzorgd door The Pitcher & Jones. Check alle Hard Nature-namen van de 7th Sunday 2023 line-up hieronder.

7th Sunday 2023 line-up (Hard Nature stage)

Galactixx
Headhunterz
Rebelion
Sefa
Sickmode
Sicknite
Sound Rush
Sub Zero Project
The Pitcher & Jones: Classics Showcase
Vertile
Hosted by MC Livid

“Een jaarlijkse traditie was geboren, de traditie van 7th Sunday Festival”

7th Sunday wordt gehouden op zondag 28 mei 2023 op het Festivalterrein De Roost in Erp (vlakbij Eindhoven). Dit jaar zijn er ook extra mogelijkheden voor VIP’s toegevoegd aan het festival: ga voor tickets, de complete line-up (met o.a. Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero en La Fuente) en meer informatie naar de officiële website.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 7th Sunday Festival (@7thsunday)

Beeldmateriaal via Facebook-pagina 7th Sunday Festival

Reageren