Bas van Herk
Door Bas van Herk

Afgelopen dagen stonden in het teken van Halloween, de tijd van gekke kostuums, uitgehakte pompoenen en spookachtige gebeurtenissen. Dinsdag was het daarom wat tijd voor iets anders.

Op deze doodnormale dinsdag werd Pumpkin: The Last Hunter in Duitsland te Oberhausen gehouden. Dit uitverkochte evenement staat dan ook volledig in het teken van Halloween en de hardere stijlen. Met zes stages, waaronder twee raw hardstyle stages, werd de Duitse stad tot vroeg in de morgen volledig op zijn kop gezet.

Ook Act of Rage kon niet ontbreken. De talentvolle artiest kondigde enige tijd geleden al aan dat zijn nieuwe album binnenkort uitkomt. Sterker nog, in een Facebook-bericht liet hij zijn fans weten dat het album volgende maand al zal verschijnen.

In onderstaande video wordt duidelijk gemaakt dat het album een track bevat die een tandje harder gaat dan normaal. Samen met Denekamps Gespuis produceerde hij een harde hardcore-track. Om het geweld te vieren, bedacht Act of Rage tijdens Pumpkin: The Last Hunter zich ineens dat het wel een leuk idee zou zijn om het publiek in te springen voor een paar minuten aan stagediven. Dit ging dan ook met succes:

Reageren