Hard News
Door Hard News

Adaro heeft een remix gemaakt van de klassieke trance track GODD van Marco V. De remix werd de afgelopen maanden al meerdere keren gedraaid en inmiddels staat de videoclip van de remix online.

Trance

Dat Adaro terug grijpt naar een oude trance track om te remixen is niet onlogisch. Als onderdeel van de groep Driftwood produceerde Adaro in 2002 al de track ‘Freeloader’. Ervaring met het genre heeft Adaro dus al. Hoewel mensen regelmatig vragen of Adaro ook zijn oude track een keer gaat remixen, is het antwoord steevast afwijzend, omdat hij zijn eigen classic niet wil veranderen. De remix van ‘GODD’ kenmerkt zich door de herkenbare vocalen uit het origineel, gecombineerd met stevige kicks en een flinke portie drive door de gehele track.

GODD

De track ‘GODD’ is origineel van Marco V, een trance-producer die net als Adaro afkomstig is uit Noord-Brabant. Het origineel behaalde zelfs een plek in de top 40, op plek 24. In de begintijd van hardstyle stond Marco V nog regelmatig op de line-up van hardstylefeesten, omdat zijn hardere trance geluid daar toentertijd goed bij paste. Zo stond hij zelfs op Qlimax, Hard Bass en Decibel. Sindsdien is hij zich meer naar de trance en electrohouse gaan ontwikkelen, terwijl Adaro juist het tegenovergestelde pad bewandelde. Inmiddels is hij zowel solo als met de act Gunz 4 Hire (die hij vormt met Ran-D) zeer succesvol.

Videoclip

De videoclip van de remix van ‘GODD’ gebruikt visuals van het origineel. De video is hieronder te bekijken.

Reageren