Rik Houwers
Door Rik Houwers

Het tweede weekend van september staat voor Q-dance al jaren in het teken van Q-BASE. Wat Q-BASE zo speciaal maakt is natuurlijk de locatie. Al sinds 2004 wordt het festival gehouden naast vliegveld Weeze, net over de grens bij Nijmegen, en betreft het een oude Royal Air Force basis genaamd RAF Laarbruch. Deze basis was tijdens de Koude Oorlog belangrijk als een steunpunt van de NAVO en waren er ruim 2.300 Britse militairen gelegerd.

Tegenwoordig kennen wij, de hardstyle liefhebbers, deze plek beter als het terrein waar je elk jaar 14 uur lang uit je plaat kunt gaan op hardstyle, classic, raw hardstyle, hardcore, frenchcore en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Kort gezegd is het een festival waar elke liefhebber van de hardere dance stijlen aan zijn trekken komt.

Nu is het tijd om weer terug te gaan naar de 10e september van dit jaar en kunnen jullie weer herinneringen ophalen aan dit festival. Lekker wegdromen over de lichtshows, de tracks en alle nieuwe contacten die jullie hebben opgedaan. Veel kijkplezier!

Reageren