Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Aftershock presenteert met trots zijn gloednieuwe live-act. De hardstyle DJ/producer zal tijdens The Alliance een tandje harder en extremer gaan, inclusief dikke visuals, de terugkeer van het masker én een extra artiest op het podium.

LEES OOK: Aftershock onthult identiteit bij Art of Creation: “Het voelt goed om het masker af te doen”

In 2019 debuteerde Aftershock tijdens de laatste editie van Hard Bass en sindsdien indruk met een behoorlijk aantal releases, inclusief collabs met Adaro, B-Front en Wildstylez. Nu lanceert hij een nieuwe live-act, waarbij The Alliance het publiek volop betrekt en nog meer gas op het podium geeft. “A harder, more extreme side of Aftershock.”

Bezoekers van Dreamfields, Shutdown en Dream Village hebben al een voorproefje van Aftershock’s Alliance kunnen aanschouwen. Het bekende masker is exclusief terug voor de live-optredens: samen met een gloednieuwe outfit en een nieuwe MC (wie dit precies is blijft nog even geheim). “With custom edits, unexpected hard kicks and use of pyrotechnics when possible.”

“‘The Rave Dome’ is a new track which will be the first of many new theme songs for Aftershock: The Alliance”

‘The Rave Dome’ is de eerste track die past in het thema van Aftershock: The Alliance – check de trackhieronder. Volg Aftershock op Instagram om op de hoogte te blijven van The Alliance.

Omslagfoto via Facebook-pagina Aftershock

Reageren