Bas van Herk
Door Bas van Herk

Vandaag de dag is het moment aangebroken waar velen op hebben gewacht. Het splinternieuwe album Antidote van D-Block & S-te-Fan is uit en online te bestellen. Na vijf volle jaren van geduld, is dit dan ook de volgende albumrelease dat door het duo wordt uitgebracht. Iedere hardstylefan, inclusief onszelf, staat er op te popelen om dit album zo snel mogelijk te luisteren.

Sommige tracks waren afgelopen festival seizoen al aan te horen. Denk hierbij aan de preview van ‘Angels & Demons’dat aan het einde van de maand juni verscheen op Youtube. Op dit nummer werd veel positieve feedback ontvangen. Daarnaast kwam aan het begin van vorige maand  de titeltrack van Antidote met succes uit. Deze track zou volgens sommige in jaren tijd weer het eerste echte nummer zijn dat lijkt op de hardstyle uit de vroegere jaren. Bij de reacties viel er daarbij ook te zeggen dat de vraag naar meer nieuwe nummers groot was. Gelukkig voor ons allen bestaat het album uit meer dan twee tracks. Om het verlangen naar de releasedatum nog wat extra te stimuleren, plaatste D-Block & S-te-Fan enkele weken geleden al de tracklist online:

01. ANTIDOTE
02. FIRED UP
03. 2 SILHOUETTES
04. GOD IS A DJ
05. PROMISED LAND
06. BY MYSELF
07. DREAMS
08. IN THE DARK
09. EYE OF THE STORM
10. NO APOYA NO FOLLA
11. ANGELS & DEMONS
12. ABOVE AVERAGE

Zoals er eerder vermeld is, is dit het tweede album van D-Block & S-te-Fan. Het vorige album verscheen in september 2009 en heette Music Made Addictz. Veel tracks zoals de klassieker met Wildstylez ‘The Human Soul’, de titeltrack ‘Music Made Addict’ en de rauwe en harde afsluiter ‘Shiverz’ waren de hits van dat jaar. Dit album verzorgde grote impact op de scene en wordt vandaag de dag nog regelmatig gezien als een belangrijk hulpmiddel bij de globalisatie van de hardstylescene.

Gezien de tijd bijna aangebroken is, heeft D-Block & S-te-Fan nog een laatste reddingsmiddel online gezet. Om deze laatste uren wachten wat voor jullie te versnellen, heeft het DJ duo een korte mix geproduceerd. Deze is hieronder te beluisteren:

Het album kost slechts €16,- en is hier te pre-orderen.

Reageren