Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Reverze staat al jaren bekend als hét grootste hardere stijlen indoor event van België, maar dit jaar was het misschien wel nóg specialer. Nog nooit was er zoveel te zien en te horen tijdens deze fantastische nacht in Antwerpen en je merkte het overal op de dansvloer: Reverze 2022 – Time Will Tell was next level op alle fronten.

LEES OOK: ‘Reverze is van de bovenste plank: 1 van de vetste feesten binnen hardstyle’

Zonder restricties was het eindelijk weer ouderwets genieten geblazen en dat hebben we geweten. Alle artiesten (van Brennan Heart tot Gunz For Hire en van Act of Rage tot Sefa) hebben namelijk voor het eerst sinds lange tijd zóveel nieuwe muziek kunnen laten horen – en dat in combinatie met een gigantische show in het Sportpaleis en de Lotto Arena.

Met alle albums (die dit jaar nog gaan komen) was het niet alleen het vele vuurwerk dat knalde in België: het publiek genoot namelijk met volle teugen – net als de DJ’s. “We kunnen eindelijk weer feesten!”

Dit was Reverze 2022: Time Will Tell

Kom alles te weten over Reverze 2022, inclusief interviews met The Elite, Sub Zero Project en Rebelion – hierover komt later nog veel meer! Vergeet niet om de ondertiteling aan te zetten om alles backstage bij organisatie Bass Events te kunnen volgen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Reverze

Reageren