Hard News
Door Hard News

Sinds jaar en dag staat Minus Is More voor een bekende sound die door menig liefhebber direct herkend zal worden. Zowel oude rotten als nieuwere, jonge talenten sieren het label en geen van deze artiesten zullen onbekend in de oren klinken. Om het tienjarige bestaan van het label werd een bijzondere aankondiging gedaan: een track door alle artiesten samen. Dat klopt, zowel Radical Redemption, Chain Reaction, Crypsis, Luna, Act of Rage, Kold Konexion én Nolz gaan samen een mega-collab maken.

Minus is More is jarig en jij bent uitgenodigd

Om te vieren dat het label de grote 1-0 heeft bereikt, wordt er niet alleen een labelnight georganiseerd, maar de krachten worden gebundeld om een track te maken waarbij elke artiest meewerkt aan het eindproduct. Bereid je dus voor op een keiharde track met invloeden van vroeger en nu. Een labelnight van het label is al een aantal keer eerder gedaan, maar een track als deze is toch even andere koek.

Minus Is More

Zoals te zien op de Facebook-pagina van Minus Is More, zijn alle koppen van Minus vertegenwoordigd: Luna, Nolz, Chain Reaction, Radical Redemption Crypsis, Act Of Rage en Kold Konexion. Hoewel Kold Konexion de laatste tijd meer op de achtergrond te vinden was, zal ook zijn sound terug te vinden zijn in de label-track.

..

Minus Is More bundelt krachten

Het is uiteraard speciaal dat er met zó veel artiesten aan een track wordt gesleuteld. Daarbij hopen we dat de draaitafels groot genoeg zullen zijn tijdens de labelnight om de hele Minus-familie te kunnen herbergen. Bekijk het interview met het label hierboven.

Foto’s via Facebook-pagina Minus Is More

Reageren