Hard News
Door Hard News

Het is geen geheim dat veel hardstyle DJ’s houden van een potje FIFA of Call of Duty op z’n tijd. Dit is een goede manier voor ze om stoom af te blazen na de hele dag in de studio te hebben gezeten of na weer eens 24 uur in het vliegtuig te hebben gespendeerd.

De heren van Frequencerz houden ook wel van een potje online knallen en kwamen daarom met het idee om Ubisoft, de organisatie achter de ‘Rainbow Six’ reeks, eens te benaderen of ze daar niet iets mee konden doen. Het leek ze namelijk een tof idee om een team van hardstyle artiesten samen te stellen en online tegen hun fans te kunnen spelen.

Speel tegen je helden
Ubisoft gaf hier maar al te graag gehoor aan en al snel voegden Crypsis, B-Front, Digital Punk en Zany zich bij het team. En zo gebeurde het dat de heren uitgenodigd werden om morgenavond op het kantoor van Ubisoft te komen gamen. De nieuwste game uit de reeks, ‘Rainbow Six – Siege’, is net uit. Een mooie gelegenheid dus om te testen of de game opgewassen is tegen zes getrainde hardstyle artiesten. Voor de mensen die niet bekend zijn met ‘Rainbow Six’, de games oriënteren zich op tactische actie. Hierbij wordt de speler gedwongen om gebruik te maken van het squad dat hij onder zijn commando heeft, en tactiek te gebruiken.

rainbow six siege hardstyle
Kijk naar de livestream
Heb je de game niet in je bezit? Geen probleem, want Ubisoft zendt het hele evenement live uit op Twitch! Morgenavond kun je dus vanaf 17:00 kijken naar Crypsis, B-Front, Frequencerz, Digital Punk en Zany die samen live in de studio hun gaming-skills laten zien aan eenieder die tegen ze durft te spelen.

Daarnaast zijn er ook een aantal mooie prijzen te winnen tijdens de livestream. Hiervoor dien je de artiesten te volgen op hun Instagram account en ze gedurende de stream in de gaten te houden. Bekijk de officiële trailer van ‘Rainbow Six – Siege’ hieronder.

Reacties

Reageren