Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Op 2 februari 2002 werd de live act Donkey Rollers opgericht als onderdeel van Fusion Records. De act bestaat uit Raoul van Grinsven, beter bekend als DJ Zany, Peter Aldenzee, ook wel bekend als MC DV8, en Johan van Korven. Vandaag de dag bestaat deze live act dus al ruim 15 jaar en dat vraagt om iets speciaals. Zelf gaven ze al aan op hun Facebook pagina dat ze dit jaar weer toe zouden slaan.

donkey-rollersEen tijdje geleden kwamen er op Facebook vreemde berichten naar buiten met als onderwerp ‘Lucky Number Six’. Dit bericht werd door veel DJ’s gedeeld en mensen begonnen zich af te vragen wat dit nou precies inhield. Al snel werd duidelijk dat ‘Lucky Number Six’ gelinkt was met CRAFT festival, een event van Lose Your Mind.

Enkele dagen geleden verscheen er weer een filmpje van ‘Lucky Number Six’ waarin duidelijk werd dat Donkey Rollers met een nieuw album zullen komen en dat deze gereleased gaat worden op 6 mei, de datum van CRAFT festival. Eén van de area’s op CRAFT draagt ook de naam ‘Lucky Number Six’. Dat de Donkey Rollers op deze stage zullen draaien is dus zeer aanneembaar.

In het filmpje van ‘Lucky Number Six’ zijn al vaag enige DJ’s te herkennen waaronder Phuture Noize, Digital Punk en B-Front. De kans is dus groot dat zij verantwoordelijk zijn voor een drietal remixes/samenwerkingen die zullen verschijnen op dit album.

Foto: Donkey Rollers

Reageren