Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Gisteren maakte b2s bekend dat er nog een extra set toegevoegd zal worden aan de laatste editie van Hard Bass. Naast het extra team ‘Heroes of Hard Bass’, is ook niemand minder dan Zany uitgenodigd om het publiek een uurtje eerder op te warmen. 

LEES OOK: Hard Bass kondigt volledige line-up aan met een extra team: Heroes of Hard Bass

Inmiddels heeft Zany welgeteld 13 (!) keer op Hard Bass gestaan, zowel als Zany, Mean Machine en Donkey Rollers. Deze laatste editie zal hij hier dus een mooie 15 keer van kunnen maken, aangezien hij zowel een classics openingsset mag verzorgen én als Donkey Rollers in Team Heroes of Hard Bass zit. Dit zal dan ook betekenen dat je één uur langer kan feesten, aangezien de Hard Bass speakers om 21:00 al door het GelreDome zullen klinken.

“Are you ready to ‘Purify your Senses’ with ‘The Fusion of Sound’?”

Naast een extra set en een extra team, is er nog veel meer in het vooruitzicht voor deze allerlaatste editie. Zo gaf onder andere E-Force aan dat hij voor Hard Bass met vijf gloednieuwe tracks uit zal komen. Deze mogen we dan ook al snel verwachten: Hard Bass 2019 – The Last Formation zal zaterdag 9 februari plaatsvinden in het GelreDome. Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar, het evenement is 100% uitverkocht.

Omslagfoto via Facebook-pagina Hard Bass

Reageren