Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De Qlimax 2023 line-up is een van de meest verrassende onthullingen van de afgelopen jaren. Zojuist heeft organisatie Q-dance alle namen aangekondigd van ’s werelds bekendste indoor hardstyle evenement in het GelreDome. “In the Void, nothing is as it seems.”

LEES OOK: Headhunterz stopt met optreden

Er zijn zoals altijd vele ogen op het jaarlijks uitverkochte Qlimax gericht en deze reputatie wordt nu nogmaals bevestigd. Zo keert het legendarische duo Showtek eenmalig terug als Hardstyle-act op het podium: in ruim tien jaar tijd hebben zij op Nederlandse bodem alleen tijdens de Defqon.1 Legends-set in 2017 een surprise optreden gedaan.

Daarnaast zien liefhebbers een wens in vervulling gaan met Brennan Heart presents Blademasterz op de Qlimax 2023 line-up. Bovendien bundelen B-Front en Phuture Noize de krachten voor The Enlightenment en maken Hard Driver, Warface en Deadly Guns hun debuut op het paradepaardje van Q-dance.

Qlimax 2023 line-up – Enter The Void

Deepack
Brennan Heart presents Blademasterz
Showtek
TNT
Hard Driver
Devin Wild
B-Front x Phuture Noize: The Enlightenment
Shadow Priests
Vertile
Warface
Deadly Guns
Hosted by Villain

Met de aankondiging van de Shadow Priests kunnen we dus nog een (of meerdere) toevoegingen verwachten. Hier komen we traditiegetrouw pas achter tussen de 27.000 fans in het GelreDome. “Witness the art of transformation.”

“A realm of infinite nothingness where darkness brings light, and anything is everything: behold Qlimax Enter the Void”

Qlimax – Enter The Void wordt gehouden op zaterdag 18 november in Arnhem. De eerste fase van Qlimax tickets is al volledig uitverkocht: de tweede fase is vanaf zaterdag 2 september 2023 verkrijgbaar via de officiële website van Q-dance.

Omslagfoto via Facebook-pagina Qlimax

Reageren