Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Het welbekende Art of Creation label start deze week met een nieuwe videoserie op YouTube: AoC TV. In dit videoconcept krijgen de fans een kijkje in het leven van de vaste artiesten op het label: Headhunterz, Wildstylez, Noisecontrollers, Sound Rush, Bass Modulators en Audiotricz. 

LEES OOK: Audiotricz over fusie met Art of Creation én het nieuwe album: “We hebben veel meer firepower!”

Willem (Headhunterz) en Bas (Noisecontrollers) bijten zondag het spits af met een speciale quarantaine aflevering. In deze eerste episode kom je erachter hoe Willem pianoles krijgt van Jisk – beter bekend als de Hardstyle Pianist –, hoor je nieuwe Project One muziek én ontmoet je de beste vrienden van Bas. Bekijk onderaan het artikel alvast een voorproefje van de aflevering.

Naast een kijkje in het persoonlijke leven van de artiesten, zal je in het nieuwe AoC TV concept ook unieke (live)sets van de aangesloten artiesten terugvinden. Houd de socials van Art of Creation dan ook goed in de gaten voor updates over alle aankomende afleveringen. 

Uniek kijkje in het leven van de Art of Creation artiesten

De eerste aflevering van AoC TV wordt uitgezonden op zondag 12 april om 12:00 uur, op het officiële YouTube kanaal van Art of Creation. Tijdens deze episode kun je ook live chatten met Willem en Bas, “dus mis deze eerste aflevering niet!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren