Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Headhunterz is in de vorm van zijn leven. Voor het eerst in 2 jaar tijd heeft de labelbaas van Art of Creation eindelijk weer een solo-track uitgebracht, met een dubbele boodschap: ‘Time To Dance Again’. We zaten met hem in zijn studio, want de Hardstyle legende heeft nog veel meer in petto…

LEES OOK: Vroeger Was Alles Beter haalt opnieuw de grote helden in huis: ‘Heroes of Classics’

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste solo van Headhunterz, maar ‘Time To Dance Again’ markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Na een lange periode van stilte is Heady weer terug. Degenen die vorige maand zijn set op Defqon.1 zagen, hebben zien dat hij de smaak weer goed te pakken heeft. “Ik heb weer dat gevoel zoals in het begin van mijn carrière”, zegt Headhunterz.

Headhunterz is met de release van ‘Time To Dance Again’ weer in de vorm van zijn leven

“Zodra ik wakker word, kan ik gewoon niet wachten om naar de studio te gaan om muziek te maken.” Het gevoel is weer terug en ‘Time To Dance Again’ is slechts het startschot. Want naast vele nieuwe muziek, inclusief verschillende collabs, heeft Headhunterz nog veel meer plannen. Zou het bijvoorbeeld eindelijk tijd zijn voor het langverwachte Project One album..?

Bekijk het interview met Headhunterz voor het bericht over ‘Time To Dance Again’ en alles waar hij aan heeft gewerkt.

 

Reageren