Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Vroeger Was Alles Beter maakt zich klaar voor een speciale uitgave: het is namelijk de laatste XXL editie in de Autotron en dus worden de grootste namen hiervoor ingevlogen. Met maar liefst 19 superhelden op de cover van de grootste hardstyle classics gathering van het jaar.

LEES OOK: Shocktoberfest presenteert line-up ‘für de tollste party von dein leben’

Vroeger Was Alles Beter is uitgegroeid tot een groots evenement, waarbij het draait om één ding: de pareltjes van het gouden ouden Hardstyle Classics-tijdperk. Met 8.000 bezoekers en de grootste namen, is dit een evenement die de liefhebbers echt niet willen missen en verkoopt het jaarlijks binnen no-time uit.

Ook dit jaar pakt de organisatie flink uit en heeft het zojuist de volledige line-up bekendgemaakt. Veel van de legendes die Hardstyle groot hebben gemaakt zullen op het grote podium in de Autotron aanwezig zijn, zoals Wildstylez, Coone, B-Front en vele anderen. “De euforie kent geen grenzen, want eindelijk is het moment daar dat we al die unieke classics weer naar boven halen en genieten van de grootste helden uit de scene.”

Vroeger Was Alles Beter 2022 line-up

Adaro
AVIO LIVE
B-Front
Coone
Crypsis
Davide Sonar LIVE
Frontliner
Isaac
Jones
Josh & Wesz LIVE
Noisecontrollers
Technoboy & Tuneboy
The Pitcher
Wildstylez
Zany
Host: Villain

‘Vroeger Was Alles Beter is dé hardstyle classics gathering van het jaar’

Vroeger Was Alles Beter – Heroes of Classics wordt gehouden op zaterdag 29 oktober in de beruchte Autotron. Er zijn in de extreme loyalty fase al meer dan 3000 tickets verkocht, dus wees er aanstaande maandag (25 juli) om 19:00 vlug bij om een ticket te bemachtigen. Wil je een uur eerder toegang hebben tot de verkoop? Schrijf je dan in via de officiële website van VWAB.

Omslagfoto via Facebook-pagina Vroeger Was Alles Beter

Reageren