Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Reminder bestaat 5 jaar en dat wordt goed gevierd met alle classics- en early liefhebbers. Speciaal voor het jubileum zijn de grootste artiesten van vroeger verdeeld over de twee zalen van een volledig vernieuwde locatie. “Wij gaan er samen met deze helden en onze trouwe bezoekers een geweldige editie van maken.”

LEES OOK: ‘Deze “leugens” zijn onmisbaar voor iedere hardstyle-liefhebber’

Na vele edities in The BOX in Amsterdam en met een eigen stage op het strand van Bloemendaal, is Reminder uitgegroeid tot een begrip bij de Hardstyle Classics-fans. Voor deze 5 years anniversary heeft organisatie Free2Party onder andere Audiofreq en Code Black weten te strikken: zij zullen op Reminder eindelijk hun langverwachte comeback maken met hun legendarische act Bioweapon.

In de North Sea Venue (de voormalige Hemkade) zijn alle ingrediënten in huis om deze mijlpaal te vieren. Deze locatie heeft namelijk recent een grote verbouwing gehad: de barren zijn verplaatst voor meer ruimte in beide zalen, de aankomsthal is logischer ingedeeld en met een antislip-laag op de vloer is een wens voor veel bezoekers in vervulling gegaan. Dat komt goed uit, zodat jij volop kunt genieten van de klassiekers van Zatox, Tatanka, Crypsis en 21 anderen.

“Ben jij een echte classics en early liefhebber? Dan mag je Reminder – 5 years anniversary niet missen!”

Reminder – 5 years anniversary vindt overdag plaats op zaterdag 11 februari 2023. De tickets van de loyalty sale vlogen de deur uit, dus ga snel naar de officiële website van het evenement voor tickets en meer informatie.

Reminder – 5 years anniversary line-up

Reminder
Zatox
Bioweapon
Tatanka
Psyko Punkz
Crypsis
The Pitcher
Thera
Geck-o
Jones
Low-E
Alter Egosz
Starfall
Hosted by Mc Da Syndrome

Hardclassics
Luna
Max B Grant
Thilo
Vortex
Bison
Dr Rude
Playboyz
Freestyle Maniacs
G-Member
Reezer
Hosted Mc The Russian

Omslagfoto via Facebook-pagina Reminder / Wanyama-photo

Reageren