Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

HardClassics Festival vervult deze zomer de wens van veel liefhebbers. Het concept staat namelijk op het punt om het eerste hardere stijlen classics festival ooit te houden: met maar liefst vier verschillende stages. “Van early hardstyle tot de raw van vroeger!”

LEES OOK: ‘Reminder vierde 5-jarig bestaan op grootse wijze’

Organisatie Free2Party is bij de classics-liefhebbers al 15 jaar een vertrouwde naam: bekend van de vele feesten zoals Reminder, HardClassics on the Beach en vele anderen. Nu wordt het tijd voor de volgende stap en zet het de verschillende stijlen bij elkaar op HardClassics Festival: het eerste classics festival van Nederland. “Met trots presenteren wij ons nieuwe concept!”

Zojuist is de volledige HardClassics Festival line-up onthuld en degenen die van de oudere sound houden zullen hierdoor gaan watertanden. Hardstyle Classics, Raw Classics, Early Hardstyle en Nostalgische deuntjes (crossover van oldschool, jump classics en early-/millennium hardcore) krijgen hier stuk voor stuk een eigen podium: met Frontliner, E-Force, Luna, Adaro, Dr Rude en vele andere grote namen. Check de volledige HardClassics Festival 2023 line-up hieronder.

“HardClassics wordt volwassen en wordt het eerste hard(ere) stijlen classics festival van Nederland!”

HardClassics Festival vindt plaats op zaterdag 22 juli 2023 op het evenemententerrein Olympiapark in Alkmaar. Ga voor kaartjes en meer informatie naar de officiële website van het festival: de loyalty-tickets waren al binnen no-time uitverkocht.

HardClassics Festival 2023 line-up

AREA 1: REMINDER

Frontliner
Tatanka
Max Enforcer
The Pitcher
Josh & Wesz
Davide Sonar
A-lusion
Jones
Consequent
MC Da Syndrome

AREA 2: HARDCLASSICS

DJ Thera
Dana
Luna
Deepack
Super Marco May
Pavo
Trilok & Chiren
Charon
Vinyl Pimp
Members of Hardclassics
MC The Russian

AREA 3: RAW CLASSICS

Adaro
E-Force
Jason Payne
Alpha Twins
DJ Thera
AVIO
Degos & Re-Done
Solutio
Organized Chaos
MC Renegade

AREA 4: NOSTALGISCHE DEUNTJES

Masochist
Sequence & Ominous
Dr Rude
Potato
Freestyle Maniacs
Baba
Genius
Mc Omen

Omslagfoto via Facebook-pagina HardClassics / Wanyama-Photo

Reageren