Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het is inmiddels alweer even geleden dat we hebben mogen genieten van de gouden oude pareltjes, maar de aanstaande editie Reminder vs. Hardstyle Classics Lovers Outdoor is een feestelijke stip aan de horizon. Nog nooit was dit evenement zó uitgebreid met een line-up om van te watertanden: “Dit keer op een nieuwe locatie. Groter, beter, harder!”

LEES OOK: ‘B-Front & Frontliner bevestigen: het B-Frontliner album komt er dit jaar eindelijk aan’

Organisatie Free2Party en Hardstyle Classics Lovers bundelen opnieuw de krachten en staan ‘na jaren van verplaatsen en afwachten’ werkelijk te popelen. Want met nog minder dan 2 maanden te gaan zijn alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijk feestje in de buitenlucht: “Wij gaan er samen met jullie voor zorgen dat dit een dag wordt om nooit te vergeten.”

De Reminder vs Hardstyle Classics Lovers Outdoor line-up heeft dan ook een hele hoop grote namen het gouden tijdperk. Het draait allemaal om de tracks van vroeger, met Noisecontrollers en B-Front, maar ook met Max Enforcer, Wasted Penguinz en vele anderen. Check de volledige line-up hieronder.

Reminder vs Hardstyle Classics Lovers Outdoor line-up

Noisecontrollers
B-Front
Adaro
Frontliner
Max Enforcer
Wasted Penguinz
Tatanka
DJ Pavo
Lady Dana
Luna
Low-E & Alter Egosz
Consequent
Hosted by MC Da Syndrome

“Na jaren van verplaatsen en afwachten mogen wij eindelijk onze classics familie weer ontvangen”

Reminder vs Hardstyle Classics Lovers Outdoor vindt plaats op zaterdag 21 mei 2022 bij Flevonice in Biddinghuizen. Veel kaarten zijn al verkocht door de verplaatsingen van de afgelopen edities, dus wees er vlug bij via de officiële website en meld je aan bij het Facebook-event.

Omslagfoto via Facebook-pagina Reminder

Reageren