Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Reserveer 16 maart 2024 in je agenda voor een unieke reis terug in de tijd. De langverwachte line-up van het classic hardstyle evenement Reminder is nu bekend en brengt een nostalgische hereniging met de grootheden van de classics uit de gouden periode van hardstyle. Bereid je voor om dierbare herinneringen opnieuw te beleven en jezelf onder te dompelen in de gloriedagen van hardstyle.

LEES OOK: Jones: “Euforische hardstyle uit 2012-2016 zou een groter podium moeten krijgen”

Met vele edities in The BOX in Amsterdam en een eigen stage op het strand van Bloemendaal, heeft Reminder een stevige positie veroverd in het hart van de Hardstyle Classics-liefhebbers. Ook dit jaar heeft organisatie Free2Party de beste namen uit de scene weer weten te strikken voor een feestje waar de muziek tussen 2006 en 2011 centraal staat.

De line-up van Reminder 2024

“Op 16 maart komt het verzet bijeen voor een speciale missie. Met trots presenteren wij de crew die samen the sound of the underground zullen vertegenwoordigen,” deelt de organisatie. Op de line-up staan een aantal grote namen, zoals Noisecontrollers, Technoboy en DJ Isaac.

Ook kan je op Reminder de officiële comeback van Dutch Master verwachten, evenals dikke live-acts van 2-Sidez en The Pitcher. Daarnaast geniet je van nog nooit eerder vertoonde b2b’s, zoals die van Adaro en Tatanka. Bij de Raw classics stage, waar onder andere Chain Reaction en Jones terug te vinden zijn, geniet je van sets van maar liefst 90 minuten lang.

De volledige line-up van Reminder vind je hieronder:

Reminder Mainstage
Noisecontrollers
Technoboy
2 Sidez LIVE
Dutch Master
Adaro & Tatanka
Crypsis & E-Force
The Pitcher LIVE
DJ Isaac
A-lusion
Low-E & Alter Egosz
Mc Da Syndrome

Raw Classics (90 minuten sets)
Prefix & Density
Chain Reaction
Jason Payne
DJ Thera
Jones
Luna
Mc Renegade

“The Sound of the Underground”

Reminder x Sound Of The Underground vindt plaats op 16 maart 2024 aan de Hemkade in Zaandam. Het feest duurt van 13:00 tot 23:00. Join the underground movement en koop je tickets voor Reminder nu via de officiële website van het evenement.

Reminder 2024 line-up

Omslagfoto via Facebook-pagina Reminder

Reageren