Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist heeft niemand minder dan Atmozfears aangekondigd met een gloednieuw album uit te komen. Na enkele weken van het teasen van [this is my story], is nu bekendgemaakt dat het om een albumrelease gaat.

In een eerdere aflevering van Hard News TV vertelde Atmozfears al dat hij druk bezig was met nieuwe muziek. Vandaag is dan toch eindelijk onthuld dat dit om een gloednieuw album gaat: [this is my story]. In 2020 zal het verhaal van Tim langzaam maar zeker verteld worden: iedere maand zal er 1 track van het nieuwe Atmozfears album uitgebracht worden, gecombineerd met unieke live-optredens.

“I want to let go of high expectations and self-imposed limitations. My purpose is to create freely, just like when I started out making music. No boundaries involved. I will show you who I am, and what I’m capable of.”

[this is my story]

De eerste track van het nieuwe album wordt 18 maart al gereleased op het Q-dance Records label: ‘Atmozfears – my story’. De track is nu al te pre-saven via deze link. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent Atmozfears en het album, kun je zijn socials in de gaten houden.

ten releases
one album
special live performances
zero limitations

[this is my story]

Reageren