Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Bijzonder nieuws van Atmozfears: gisteren maakte de hardstyle DJ bekend dat hij een hardcore edit van zijn Decibel outdoor 2019 anthem ‘Live Loud‘ heeft gemaakt, en hint hij zelfs naar een officiële release!

LEES OOK: Atmozfears over het creëeren van Decibel 2019 anthem ‘Live Loud’: “Een frisse sound met een knipoog naar het verleden”

Atmozfears staat natuurlijk bekend om het produceren van melodische en euforische hardstyle tracks als ‘Release’ en ‘Reawakening’. In de laatste aflevering van Hard News TV gaf Tim echter al aan dat hij buiten het ‘hardstyle straatje’ aan het werk was, wat deze hardcore edit van ‘Live Loud’ maar eens bewijst. De nieuwe versie van het Decibel outdoor 2019 anthem was origineel voor de Sunday Endshow bedoeld, maar nu lijkt het erop dat Atmozfears misschien wel van plan is deze officieel te releasen…

“Surprise! Who wants me to release this?”

Of deze allereerste hardcore track van Atmozfears echt gereleased gaat worden, moeten we natuurlijk nog even afwachten. Wel kan je de hardcore edit van ‘Live Loud’ hieronder alvast bewonderen, met een officiële videoclip uit de Decibel Sunday Endshow. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kun je ook de Atmozfears socials in de gaten houden.

Omslagfoto via website B2S

Reageren