Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Aanstaande zaterdag staat de eerste editie van IMPAQT voor de deur. Op dit laatste festival van het seizoen zullen in drie territoria, verschillende genres binnen de scene worden gepresenteerd. Veel artiesten hebben voor IMPAQT flink wat uren doorgebracht in de studio en zullen dit hier voor de allereerste keer laten horen. 

LEES OOK: Q-dance lanceert IMPAQT 2019 line-up

Noisecontrollers & Devin Wild: “We are ready for IMPAQT! Drop a bomb if you are coming”

Noisecontrollers & Devin Wild zijn samen de studio ingedoken voor een nieuwe samenwerking. Waar eerder dit jaar de track ‘The Time Has Come’ nog werd uitgebracht, lijken de twee DJ’s nu dus weer samen de studio in te zijn gedoken. Noisecontrollers poste dan ook een foto met de tekst: “We are ready for IMPAQT! Drop a bomb if you are comming”.

Adaro draait unieke 2-uur durende set op IMPAQT

Tijdens deze 2-uur durende set zal ‘The Haunter Of The Dark‘ aantreden met unreleased materiaal en dikke classics. In verschillende Instagram-stories gaf hij al aan enorm uit te kijken naar deze unieke set. Ook zal hij verschillende artiesten on-stage uitnodigen waar hij mee heeft samengewerkt. Zo ook de DJ die de remix gemaakt heeft van zijn track ‘Murder’.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

2//\\1: “Guess the number of new tracks we gonna play at IMPAQT”

Atmozfears & Sound Rush zullen tijdens IMPAQT verschillende nieuwe tracks laten horen tijdens het debuut van Atmozfears & Sound Rush present: 2//\\1. Sound Rush gaf via hun eigen Instagram-account al een indicatie dat ze met een aantal nieuwe tracks zouden komen, maar om hoeveel het gaat is dus nog de vraag: “Guess the number of new tracks we gonna play at IMPAQT”.

Phuture Noize & Sefa presenteren nieuwe collab tijdens IMPAQT

Nadat gister bekend werd dat beide heren samen aan een collab aan het werken waren, weten we nu ook dat de track tijdens IMPAQT voor het eerst te horen zal zijn. Sefa is eveneens ook verantwoordelijk voor The Titan Showcase van het nieuwe IMPAQT. Hierdoor kun je dus als allereerste getuige zijn van de samenwerking tussen beide DJ’s.

LEES OOK: Sefa & Q-dance slaan handen ineen voor The Titan Showcase op IMPAQT

Sub Zero Project – Patient Zero (IMPAQT edit)

Ook de heren van Sub Zero Project hebben wat nieuws voor ons in petto tijdens IMPAQT. Ze hebben namelijk een IMPAQT edit gemaakt van hun track ‘Patient Zero’. Deze edit zal te horen zijn tijdens hun liveset op The Dome Stage.

Clockartz presents: Chord V

Het is een tijdje stil geweest rondom Clockartz, maar nu weten we waarom. Ze gaan namelijk hun gloednieuwe album presenteren tijdens de Chord V Album Showcase. Hier zullen veel nieuwe tracks te horen zijn die nog nooit gedraaid zijn.

Apexx – ‘Machines Don’t Bleed’

‘Machines Don’t Bleed’ is het gloednieuwe album van Apexx waarop maar liefst tien solotracks te horen zijn. Via zijn eigen Instagram-account liet hij weten een aantal van deze nummers te laten horen tijdens zijn set op IMPAQT samen met Jason Payne.

Crypton & Mr. Ivex – Open your mind

Op Territorium 3 zullen zich voornamelijk hardcore DJ’s bevinden. Ook hier kunnen we veel nieuwe muziek van verwachten. Zo lieten Crypton en Mr. Ivex weten dat tijdens hun gezamenlijke set hun nieuwe track ‘Open your mind’ voor het eerst te horen zal zijn.

IMPAQT – Festival Of Titans

Het terrein is verdeeld over drie territoriums. Ieder van deze is een wereld apart en bevinden zich twee stages in de stijlen: Harder Styles, Raw en Hardcore. In totaal zijn er dus zes stages, waardoor je werkelijk het gehele spectrum aan hardere stijlen kan beleven.

Wil jij hier niks van missen en aanwezig zijn bij deze grande finale van het festivalseizoen? IMPAQT 2019 – Festival Of Titans vindt plaats op 7 september op Airport Weeze in Duitsland. Tickets zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van Q-dance.

Omslagfoto van Facebook-pagina IMPAQT

Reageren