Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De mannen van Audiotricz zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest in de studio voor hun #nextchapter. Het muzikale project wat zij gecreëerd hebben zal tijdens de Spirit of Hardstyle hosting van Euphoria voor het eerst het daglicht zien. 

Dit vertelde het duo in de live Q&A van Hard News met de Spirit of Hardstyle in het teken van b2s’ Euphoria. Hierin legden Léon en Kenneth uit dat het nieuwe Audiotricz project erg muzikaal is en het heel dichtbij hun staat. Hierom vinden ze hun eigen hosting van Euphoria dan ook de beste plek om het nieuwe project als try-out voor te leggen aan de fans, waarna ze er in 2019 officieel mee naar buiten willen komen.

“We hebben niet zoveel muziek uitgebracht het afgelopen jaar en dat komt omdat we iets anders wilden gaan doen. We wilden opzoek gaan naar iets van onszelf in plaats van tracks maken om ‘het tracks maken’. Dan begin je onder aan de ladder en moet je echt even een stapje terug, maar ik denk dat we nu iets hebben gevonden wat heel uniek is en wat eindelijk een hele nieuwe identiteit geeft aan Audiotricz.

“We zijn er ontzettend lang mee bezig en zijn er ook echt heel trots op“

Hoewel er nog niets bekend is gemaakt over wat ‘The Next Chapter’ precies zal inhouden, zal je hier dus op Euphoria een mooi voorproefje van krijgen. Euphoria presents: Spirit of Hardstyle vindt 1 december plaats in de 013 in Tilburg. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van Euphoria.

Omslagfoto via Facebook-pagina Audiotricz 

Reageren