Rik Houwers
Door Rik Houwers

Gisteren kwam er een mooi bericht te staan op de Facebookpagina van Delete. De Australiër slaat de handen ineen met de Pool Regain. De samenwerking zou weleens terecht kunnen komen op het nieuwe album van Regain, aangezien beide mannen de hashtag #pointofnoreturn gebruikten bij de aankondiging van de samenwerking.

Delete is dit jaar sowieso lekker aan de weg aan het timmeren. In september verruilde hij het label Theracords voor het label van Warface, End of Line Recordings. Kort daarna kondigde hij aan dat zijn track ‘Genocide’ binnen afzienbare tijd zou worden gereleased. Op 24 oktober konden de fans van deze track uit hun dak gaan, want de track kwam eindelijk uit. “Finally hitting the studio with my pal Regain! #pointofnoreturn”, aldus Delete.

Voor Regain begon het allemaal met de track ‘Push it to the Limit’. Deze track werd veel gesupport door andere artiesten en het was de doorbraak van Regain. Ook dit jaar loopt het lekker bij Regain, met onder andere optredens op Masters of Hardcore, QAPITAL, Defqon.1 Festival en Decibel is ook zijn nieuwste track ‘About me’ goed ontvangen door de raw hardstyle liefhebbers. “In the studio with Delete. Combining styles in progress! #pointofnoreturn”, zegt Regain op zijn Facebookpagina.

Delete & Regain

Reageren