Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Warface heeft zijn set op Dance4Liberation toegewijd aan de vorige week overleden Ryan Biggs, beter bekend als Delete. Voorafgaand aan de eerste platen pakte de End of Line DJ een moment om een aantal mooie woorden te wijden aan zijn overleden vriend & collega: “May you rest in peace.”

LEES OOK: Publiekslieveling Delete overleden

De hardstyle-wereld heeft de schrik er nog goed in zitten: vorige week kwam het plotselinge bericht dat publiekslieveling Delete niet meer met ons is. Social media staat sindsdien vol met steunbetuigingen: de scene mist de geroemde Australische producer en DJ enorm.

Veel fans en artiesten zijn geraakt door het verlies van Delete en deze week was Dance4Liberation de eerste mogelijkheid iedereen weer elkaar weer zag op de dansvloer. Nog voordat Warface op de play-button drukte om zijn set te beginnen, pakten de End of Line DJ en Villain de microfoon voor een indrukwekkend eerbetoon aan Ryan. “You were one of a kind and I’ll miss you.”

De Hardstyle-scene laat zijn kracht zien in steunbetuigingen aan overleden legende Delete

Delete heeft tijdens zijn carrière een behoorlijke stempel weten te drukken in het genre. Zijn familie in Australië startte een inzamelingsactie om de geliefde hardstyle DJ een waardig afscheid te kunnen geven in zijn eigen land: binnen enkele uren werd er een indrukwekkend bedrag van meer dan $40.000 opgehaald. “You’re Unstoppable.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hard News (@hardnewsnl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Dance4Liberation

Reageren