Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft Intents Festival aangekondigd dat het een Delete Tribute zal gaan houden. Op de zaterdag van het festival zal de mainstage stil staan bij het grote verlies van de plotseling overleden publiekslieveling.

LEES OOK: Warface brengt prachtig eerbetoon aan overleden Delete

Door de jaren heen is Delete uitgegroeid tot een vaste waarde op de line-up van Intents Festival. De Australiër draaide hier vanaf 2014 maar liefst 9 keer en stond zelfs meerdere keren op de mainstage: een unieke prestatie voor zijn sound en optredens.

De afgelopen weken is er vanaf meerdere fronten gedacht aan manieren bij het tragische verlies stil te staan. Intents wil op deze manier op gepaste wijze afscheid van Ryan nemen, door hem samen met de fans nog één keer centraal te zetten op het hoofdpodium – iets wat hij volgens veel liefhebbers verdient. “Afgelopen maand is er een legende in de hardere stijlen stijlen plotseling overleden. Tijdens de Saturday van Intents Festival 2022 willen wij samen met jou stilstaan bij de bijzondere momenten die wij met Ryan hebben beleefd.”

Intents Festival staat stil bij Delete met gepast tribute

De timetable volgt nog, maar Delete’s Tribute zal plaatsvinden op de zaterdag van Intents Festival. “30 minuten genieten van het repertoire van Delete, geen uitbundige show of andere artiesten; alleen puur de focus op de fantastische muziek van Ryan. Sluit jij aan bij dit bijzondere moment op de Mainstage?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Intents Festival (@intentsfestival)

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren