Hard News
Door Hard News

Op 24 oktober 2015 start in Jaarbeurs Utrecht een nieuw avontuur binnen de hardere stijlen; met meer dan vijftig artiesten, verdeeld over vijf areas en vijf unieke showcase acts die intergraal de wintertijd zullen Unlocken.

Dwaal door de verschillende areas met ieder haar eigen wereld, ervaar de unieke sfeer en geniet vooral van het beste wat de hardere stijlen te bieden heeft. Benieuwd naar dit eerste hoofdstuk? Bekijk hier de trailer.

Area 1 // Hardstyle

Frontliner
Adaro
Coone [BE] Atmozfears
Hard Driver
Frequencerz
Sound Rush
E-Force
Showcase: 10 Years Noisecontrollers [representing his career from 2005 till 2015] Als onderdeel van het 10-jarige bestaan van Noisecontrollers, zal het icoon een exclusieve, 10 years showcase act neerzetten op Unlocked. 60 minuten lang het geluid waar het allemaal begon, met een trip down memory lane en weer op reis naar de wereld van nu. Een ode aan zijn carrière tot nu toe, met de unieke sounds van de afgelopen tien jaar.
MC: Dv8

Area 2 // Hardcore

Tha Playah
Noize Suppressor [IT] Korsakoff
Tieum [FR] Amada
Meccano Twins [IT] Nosferatu
Destructive Tendencies [UK] Showcase: Partyraiser’s Thrill [going back 2 back with Drokz and F. NøIzE & and supported by MC Da Syndrome] Partyraiser records is taking over. Tijdens zijn showcase act op Unlocked brengt Partyraiser zijn Thrillogy gevoel in een keer weer helemaal terug, aangevuld met de muziek van nu en uiteraard met sets zonder grenzen. Degene die er bij waren tijdens deze uitverkochte solo in 2013, weten dat je van Partyraiser alleen maar legendarische sets mag verwachten. Deze keer wordt hij versterkt door vrienden en mede artiesten Drokz en F. Noize. Dit trio staat voor het eerst samen op het podium en zullen je volledig wegblazen met harde en snelle mixes.
MC: Jeff

Area 3 // RAW Hardstyle

Crypsis
Warface
Digital Punk
Titan
Deetox
Requiem
Phuture Noize
Regain [PL] Showcase: B-Front Experience [featuring his projects & unreleased works] Publiekslieveling B-Front zal eenmalig een heel bijzondere act neerzetten tijdens deze showcase op Unlocked. Vanzelfsprekend mag je zijn bekende projecten verwachten, maar ook zal hij veel nieuw ongereleased materiaal ten gehore brengen. De unieke Raw Hardstyle experience die je echt niet wilt missen.
MC: Nolz

Area 4 // Freestyle

Paul Elstak
Zany
Promo
Darkraver
Luna
Dr. Rude
Buzz Fuzz
Mark with a K [BE] Showcase: Deepack Foam Party [inviting their best friends] Deepack haalt tijdens deze showcase alles uit de kast en heeft speciaal vrienden uitgenodigd om deze foamparty gekker dan gek te maken. Muzikaal kun je alles verwachten van Early Hardstyle tot aan Raw Hardstyle & Hardcore. Een uur lang complete gekte, stevige beats en een flinke dosis gezelligheid. Dus neem je zwemspullen mee, we gaan nog niet zeggen wat we gaan doen!
MC: DL

Area 5 // Industrial & harder

Dr. Peacock
The Sickest Squad [IT] Ophidian
Tymon [AUS] Miss Hysteria
Sandy Warez [BE] I:gor [PL] Noisekick
Showcase: PRSPCT XTRM [featuring Thrasher, Detest & Mike Redman] PRSPCT is het vooraanstaande label als het gaat om underground Hardcore. Van Industrial tot Drum & Bass, niets is te extreem voor PRSPCT. Het is dan ook geen verrassing dat PRSPCT XTRM op Unlocked een showcase gaat houden. Tijdens deze showcase worden de duistere, rauwe randjes van de underground Hardcore opgezocht in een extreem powerhour om nooit te vergeten. Thrasher, Detest en Mike Redman zullen je meenemen in een trip door alles waar PRSPCT voor staat.
MC: No-ID

Info & tickets via www.unlocked.b2s.nl
Dit unieke indoor festival wil je niet missen! Lees alle info over Unlocked en koop je tickets nu via deze website.

Reacties

  • Unlocked Indoor Festival 24.10.2015 ‹ FHEspana 21 juli 2015 - 12:14

    […] hardnews.nl […]

    Quote

Reageren