Hard News
Door Hard News

Ben je er klaar voor om terug te gaan in de tijd en samen met je vrienden te genieten van de echte Hardstyle Classics? Zet dan 2 april 2016 in je agenda, want dan is het tijd voor b2s presents Remember. Op deze avond gaan we terug in de tijd van de Hardstyle, de periode van 2005 tot en met 2011, samen met de artiesten die veel voor deze sound hebben betekend. De vorige editie was een waar succes en ook nu zal de 013 in Tilburg in het teken staan van de beste klassiekers. De locatie is vernieuwd en de zalen zijn uitgebreid dus er is nog meer ruimte om lekker te dansen.

Muzikaal keren we terug naar een tijd die zijn sporen heeft nagelaten. Diverse albums zijn tijdloos gebleken. Brennan Heart bracht ‘Musical Impressions’ uit, Crypsis ‘Statement of Intent’ en Zany ‘The Fusion of Sound’. Laatstgenoemde artiest is sowieso een duizendpoot, aangezien hij ook deel uitmaakt(e) van de succesformaties Donkey Rollers en Southstylers. Brennan Heart gooide hoge ogen onder zijn pseudoniem Blademasterz. Daarnaast zullen hits als ‘Get Hit’, ‘Autumn Green’, ‘Serenity’, ‘Angel of the Sun’, ‘Rock Hypnotic’ en ‘Lockdown’ bij iedereen in het geheugen gegrift staan.

Vanzelfsprekend zijn er nog meer artiesten uitgenodigd die vanaf het begin veel hebben betekend voor de Hardstyle scene. Deze namen hebben geen toelichting meer nodig, ze hebben ruim hun sporen verdiend en zijn niet meer weg te denken uit de scene. Check hieronder de volledige line-up.

Brennan Heart
Crypsis
Josh & Wesz
Balistic
The Pitcher
Scope DJ
Zany
Hosted by: MC DL

Dus wil je samen met je vrienden terugblikken en weer genieten van die goede oude tijd? Mis deze editie van b2s presents Remember niet en laat je meevoeren tijdens een trip down memory lane. De voorverkoop start op zaterdag 30 januari om 12.00 uur via de b2s ticketshop. Check deze website of de b2s Facebook pagina voor meer info.

Reageren