Hard News
Door Hard News

Halloween, een nacht vol angst, griezelen en nu ook een lekkere portie beuken! Zaterdag 28 oktober is een van de vooravonden van het spooky feest, dat alleen maar populairder wordt. Hoog tijd om de grafstenen flink buiten te zetten! En welke locatie is er dan enger dan de Onderzeebootloods op het RDM-terrein in Rotterdam by night? Met haar roestige kranen, verlaten werven en donkere scheepswrakkenPak je meest freaky outfit daarom alvast uit de kast en zorg dat jij aanwezig bent bij Haunted – A Hardstyle Halloween. 

De oorsprong van Halloween is zo’n 2000 jaar geleden ontstaan en wordt inmiddels als groots themafeest in landen als de VS en Canada gevierd. Nederland raakt ook steeds meer in de ban van Halloween en in Rotterdam kennen ze al een aantal jaar de zombiewalk waarbij duizenden mensen als dwalende zombies de straten over zwerven. Helemaal niet zo gek dus, dat het meest macabere Hardstyle evenement tot nu in het leven wordt geroepen.

Tijdens Haunted – A Hardstyle Halloween zullen deze top artiesten uit de scene jou de avond de stuipen op het lijf jagen:
D-Block & S-te-Fan
Ran-D
Bass Modulators
Rebelion
Adaro
Requiem
Adrenalize
Rebourne
Sub Zero Project vs Phuture Noize
Code Black live
Public Enemies live
Hosted by DL

We hebben al eerder kennis mogen maken met de Onderzeebootloods tijdens Loudfest en zijn ervan overtuigd dat deze locatie perfect is voor een evenement als Haunted. Met zijn ligging middenin de Rotterdamse haven, wordt het allemaal nét wat spannender. We huiveren er al op los, denkend aan de donkeren pakhuizen en rijen containers waar van alles uit kan kruipen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er binnen genoeg te gillen valt. Vlammen, lasers, CO2 en het nodige entertainment mogen tijdens deze eerste editie natuurlijk niet ontbreken. Om het spookachtige sfeertje helemaal af te maken, zorg je zelf natuurlijk ook voor een leuke outfit. Dus laat die inner zombie-verpleegster of freaky tovenaar los en zorg dat je er enger uitziet dan je schoonmoeder in de ochtend!

Kaarten zijn nu beschikbaar! Haal ze nu voor €29,50 (ex fee) via de b2s ticketshop. Alle info vind je op de b2s website. Stof je griezeloutfit dus maar af en koop je ticket snel!

 

Reageren