Hard News
Door Hard News

Wat ooit begon als één van de eerste hardstyle festivals op Koningsdag, zegt ons nu vaarwel. Op 27 april zal Beat the Bridge Kingsday voor de allerlaatste keer plaatsvinden. Na 7 jaar zal na de aankomende achtste editie dus de stekker eruit worden getrokken.

Beat the Bridge is ‘All about the Music’, dat betekent al 7 jaar: de beste artiesten uit de scene en geluid zonder limieten. In totaal zijn er meer dan 90.000 bezoekers op BTB geweest en hebben er meer dan 150 artiesten opgetreden onder de brug in Arnhem. Ook de Crazy Cruise vaart voor de laatste keer uit. Dus zorg dat je de boot niet mist! De mensen die als eerste hun tickets bestellen, krijgen de kans om hun cruise ticket veilig te stellen op een later moment.

One more time: let’s Beat The Bridge!

De Early Bird sale start op 11 januari om 19:00 uur op www.beatthebridge.nl. De organisatie meldt nog op Facebook alles uit de kast te trekken voor de allerlaatste editie: We gaan nog 1 keer los op deze unieke locatie, samen met jullie, het meest geweldige publiek ooit. We gaan dit afscheid groots vieren en nu definitief de brug verslaan!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Beat The Bridge

 

Reageren