Hard News
Door Hard News

Vrijdag 17 november is het tijd voor de tweede editie van Legion, het nieuwe Hardstyle event in Breda. Dit keer komen artiesten als Deetox, Jason Payne en vele anderen de tent afbreken.

Legion is een gloednieuw concept waar het gaat om de sfeer en beleving van de bezoekers. De organisatie is van mening dat de ‘dedicated people’ uit onze mooie scene extra aandacht en waardering verdienen.

“Festivalgangers die wekelijks of maandelijks 60 euro neertellen voor een kaartje, dat zijn pas de echte legends.” Daarom proberen de mensen van Legion een programmering te maken met de artiesten die zij graag willen zien en betrekken ze de community bij het evenement. Zo hebben ze een trailer opgenomen waarin de bezoekers een rol spelen. Legion wil graag iets terug geven.

Daarnaast probeert de organisatie talentvolle DJ’s te stimuleren door ze een kans te geven om in een volle zaal hun kunsten te vertonen. Zo verwachten ze veel van opstormende talenten zoals Audio Mechanics en Ceazar in de nabije toekomst. “Het is mooi dat we een bijdrage kunnen leveren”, aldus de organisatie van Legion.

BECOME A LEGEND, JOIN THE LEGION

De line up van 17 november bestaat uit Deetox, Jason Payne, Audio Mechanics, Ceazar and many more… Het event vindt plaats in Zaal Vijf en ligt midden in het centrum van Breda. Verzeker jezelf van een dik feest met een goede sfeer voor slechts €11,-. Meld je aan voor het officiële Facebook-event om op de hoogte te blijven van dit event. Kaarten voor Legion zijn hier nog te verkrijgen.

Reageren