Hard News
Door Hard News

Alle tickets voor de 11de editie van Reverze zijn uitverkocht! Dat betekent dat er geen kaarten meer aan de deur worden verkocht. We raden je aan geen tickets via de zwarte markt te kopen, deze kunnen ongeldig zijn. Vervalste of gekopieerde tickets worden door de scanners aan de ingang herkend en verlenen je geen toegang tot het evenement.

INGANG & BEVEILIGING
De deuren van het Sportpaleis & Lotto Arena gaan om 20:00u open. Bezoekers met een regular ticket kunnen gebruik maken van beide ingangen. De VIP-ingang bevindt zich rechts van de hoofdingang.

Er zullen verhoogde veiligheidsmaatregelen en controles worden uitgevoerd door de beveiliging.
Voor je eigen veiligheid en voor een soepele binnenkomst, volg je alle instructies nauwlettend op.
We vragen je om zo min mogelijk onnodige spullen en tassen mee te nemen, maar kleed je wel warm aan als het buiten koud is.

Om jouw veiligheid binnen en buiten het complex te garanderen, zullen zowel de politie als militaire eenheden aanwezig zijn. Gedraag je alsjeblieft respectvol en verantwoordelijk. Elke provocatie of uitlokking wordt serieus genomen en kan jou de toegang tot het evenement ontzeggen, inclusief mogelijke sancties.

INGANG REGULAR TICKETS
Bezoekers met regular tickets kunnen gebruik maken van de hoofdingang van het Sportpaleis of de ingang van de Lotto Arena. Vanaf daar kun je met je ticket naar beide area’s.

INGANG VIP TICKETS
Bezoekers met VIP-tickets dienen gebruik te maken van de aparte VIP-ingang. Deze VIP-ingang bevindt zich direct rechts van de hoofdingang van het Sportpaleis. Volg gewoon de borden “VIP”. Bij de VIP-ingang krijg je een VIP-armband. Ook heb je toegang tot de VIP-decks in beide area’s.

PARTY BUS TICKETS
We raden bezoekers met een party bus ticket sterk aan om gebruik te maken van de ingang bij de Lotto Arena.

KLUISJES
Bij beide ingangen zijn kluisjes aanwezig. VIP’s hebben bij de VIP-ingang hun eigen kluisjes. We raden je aan om een kluisje met je vrienden te delen om zo kosten en ruimte te besparen. Een kluisje huren kost 6 euro. Bij elk kluisje wordt een borg van 5 euro gevraagd, die je na afgifte van je sleutel weer terug krijgt. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of diefstal, in welke vorm dan ook.

TIMETABLE
Check hier jouw menu tijdens “Reverze – Deception”!

MUNTEN/PIN BETALINGEN
Bij de muntenkassa’s kan contant of met PIN worden betaald, zowel in het Sportpaleis als in de Lotto Arena. Naast contant betalen, kun je munten kopen met de volgende kaarten: Bancontact/Mister Cash – Maestro – Mastercard – Visa. Het is niet mogelijk om extra contant geld op te nemen. Bij elke merchandise stand kun je tevens pinnen.

FOOD STANDS
Let er op dat je bij de food stands in het Sportpaleis en de Lotto Arena NIET MET MUNTEN kunt betalen. De eetgelegenheden in het Sportpaleis & Lotto Arena worden niet door Bass Events gerund, maar door een partner. Zorg dat je voldoende losgeld bij je hebt, wanneer je ’s nachts trek krijgt!

HOE DE AREA’S BEREIKEN
De routes tussen het Sportpaleis & Lotto Arena worden duidelijk aangegeven met borden.
Op de begane grond is een buitenroute, die in beide richtingen kan worden gevolgd en dwars door de rookruimte loopt. De tweede route bevindt zich op de eerste verdieping. Op deze route geldt eenrichtingsverkeer. Om van de Lotto Arena naar het Sportpaleis te gaan, moet je door het horecagebied. Dit is een enorme chill-out area met eten, drinken en zitruimte. Volg gewoon de borden “Lotto Arena” of “Sportpaleis”.

Bij binnenkomst van het evenement ontvang je een boekje met een kaart en de timetable.
Hou dit boekje bij de hand om alles wat je nodig hebt gemakkelijk terug te vinden. Heb je verder nog vragen? Loop eens langs bij één van de Info Points bij de hoofdingangen van het Sportpaleis & Lotto Arena. Onze medewerkers helpen je daar graag verder.

GRATIS OPENBAAR VERVOER “DE LIJN” ANTWERPEN
Met jouw toegangsbewijs mag je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer van “De Lijn” in Antwerpen. ’s Nachts zijn er verbindingen van het Sportpaleis naar de Park & Ride-parkeerplaatsen en naar het centrum van Antwerpen. De eerste tram (tram 3) in de ochtend, richting Merksem/Antwerpen, is beschikbaar vanaf 05:30u.

Plan je reis door dit overzicht te bekijken of via www.delijn.be .

PARKEREN
Voor uitgebreide informatie over parkeren, klik hier.

PARK & RIDE PARKEREN
Hier vind je alle informatie over Park & Ride parkeren.

TREIN/NMBS
Neem de trein naar Antwerpen Centraal Station. Vanaf daar, neem tram 3 naar Merksem en verlaat het station via uitgang “Sport”. Voor meer informatie: www.nmbs.be.

In Antwerpen is reizen met openbaar vervoer van “De Lijn” gratis voor alle “Reverze – Deception” bezoekers met een geldig toegangsbewijs.

PRIVE BUSSEN
PARKEREN

Voor alle bussen: graag gebruik maken van parkeerplaats “Ten Eekhove”. Loopafstand tot de Lotto Arena: 150 meter. INGANG = LOTTO ARENA! Voor gedetailleerde informatie over parkeren, check de briefing die naar alle geregistreerde bussen is gestuurd. Als jij jouw bus nog niet aangekondigd hebt, doe dat dan voor woensdag 24 februari. Niet aangekondigde bussen moeten bij aankomst een toeslag betalen bovenop de reguliere parkeerkosten.

AANWIJZINGEN & REGELS
De volgende aanwijzingen worden door het Sportpaleis en de lokale bevoegdheden gegeven: het is verboden om bezoekers af te zetten/op te halen tegenover of vlakbij de ingang van het Sportpaleis. Alle bussen moeten de bezoekers afzetten bij parkeerplaats “Ten Eekhove” en kunnen daar tijdens het evenement wachten. Ook bussen die direct na het afzetten van de bezoekers weer vertrekken dienen gebruik te maken van parkeerplaats “Ten Eekhove”. Na afloop van het evenement, moeten de bezoekers terug naar parkeerplaats “Ten Eekhove”, waar de bussen staan. Let er op dat het ten strengste verboden is om bezoekers op te halen bij de tegenover de ingang of vlakbij het Sportpaleis!

CAMERA’S
We zijn erg blij dat we een professioneel mediateam hebben. Zij zullen de gehele show met videobeelden en foto’s vastleggen. Daarom raden we je aan om het evenement te ervaren met je eigen ogen en niet door je smartphone.

OFFICIEEL MEDIATEAM
Er is een officieel mediateam aanwezig op “Reverze – Deception”. Onze fotografen en cameramensen zijn druk in de weer op het evenement, dus zorg dat je je mooiste glimlach opzet en je beste dansmoves laat zien.

De officiële aftermovie voor “Reverze – Deception” zal binnen een aantal weken na het evenement beschikbaar zijn. De officiële foto’s van “Reverze – Deception” zullen binnen enkele dagen beschikbaar zijn op onzeFacebook-pagina en onze website. Merk op: als je gefotografeerd bent, is dit nog geen garantie dat je foto online komt te staan.

LIVESTREAM
Er zal geen livestream zijn tijdens “Reverze – Deception”. Wel zullen er, in de weken na het evenement, tal van live setjes worden gepost via onze media.

NEEM HET VOLGENDE NIET MEE NAAR REVERZE
De volgende voorwerpen zijn niet toegestaan: flesjes parfum, deodorant spuitbussen, selfie sticks, maskers, eigen eten, eigen drinken, wapens (in welke vorm dan ook), drugs, voetbalvlaggen, elke uiting van racisme of haat. Bezoek onze website voor meer informatie.

ZERO TOLERANCE/MINIMUM LEEFTIJD
Er geldt een absoluut Zero Tolerance beleid voor drugs. Bezoekers worden bij de ingang streng gecontroleerd. De minimale leeftijd is 16 jaar. Zorg dat je jouw ID meebrengt, want leeftijd wordt aan de ingang gecontroleerd. Geen geldige ID = geen toegang en geen terugbetaling!

MERCHANDISE
Er zijn diverse merchandise shops bij “Reverze – Deception”. Een van deze winkels bevindt zich in de Lotto Arena en vier andere winkels bevinden zich in het Sportpaleis. Naast officiële “Reverze – Deception” merchandise, zullen ook andere merchandise/gadgets (sweaters, jackets, caps) van Bass Events worden verkocht.

ANTHEM
Bass Events presenteert met trots: “Coone – Deception”, het officiële anthem van “Reverze – Deception”!

“Ik focus op de sfeer in het Sportpaleis. Reverze is natuurlijk een grote show en ik probeerde elementen toe te voegen die ze voor de show kunnen gebruiken. En dat is belangrijk voor een anthem. Deception betekent eigenlijk ‘niets is wat het lijkt’. Dat probeerde ik in het anthem te verwerken. Wil je het horen?” – Coone

Koop deze gloednieuwe track nu op één van je favoriete downloadportals!

REVERZE – DECEPTION 2CD COMPILATIE
De anthem ontwikkelaar Coone en Sub Zero Project zijn verantwoordelijk voor de absolute must-have van het jaar: de officiële 2cd compilatie van “Reverze – Deception”! Dit jaar bevat de 2cd compilatie weer gloednieuwe en binnenkort-te-verschijnen tracks. Voor meer informatie bekijk je de Bass Events webshop.

SIGNEERSESSIES COONE EN SUB ZERO PROJECT
Ben je op Reverze verliefd geworden op de laatste, gloednieuwe tracks en wil je deze mee naar huis nemen? Ga naar de merchandise stand, koop de officiële 2cd compilatie van “Reverze – Deception”, laat deze signeren en neem je volledig gepersonaliseerde souvenir mee naar huis! Ontmoet Coone om 00:00u en Sub Zero Project om 02:30u bij de hoofd-merchandise stand, in de welkomsthal van het Sportpaleis.

Reageren