Bas van Herk
Door Bas van Herk

Op 9 September dit jaar was het weer tijd voor Q-BASE. Het event trekt ieder jaar vele fanatiekelingen van de hardere stijlen aan. Van hardstyle tot terror, alles is aanwezig. Ook dit jaar was het weer prijs. De ex-militairenluchtbasis van Weeze was weer volgeboekt met 14 uur aan hardere stijlen. Ter herdenking van deze dag verscheen gisteren de aftermovie van Q-Base 2017 op Youtube.

Om de aftermovie te maken, zijn alle area’s vastgelegd op film. Bij het terugkijken van de beelden zie je de feestende bezoekers en artiesten. Hieronder zijn tracks gemonteerd die terugslaan op het evenement. De eerste track die te horen valt is dan ook ‘Strike As A Die Hard’, oftewel het Q-BASE 2017 anthem van Noisecontrollers. Deze plaat wordt vrij snel opgevolgd door de harde kicks van de plaat ‘Stand Strong‘ van Sub Zero Project.

Na deze anthem tracks volgt ‘Confronting Violence’ van Rebelion. Deze beuker sluit het hardstyle gedeelte van de aftermovie goed af. Op naar de hardcore. Angerfist heeft een remix gemaakt van de klassieker ‘Why So Serious?‘ van Tha Playah. Deze track past erg goed in de aftermovie. Om knallend af te sluiten wordt het BPM nog even opgeschroefd naar 200+ met ‘Losing Your Mind‘ van Sefa en Mr. Ivex.

Q-BASE was een geslaagd evenement. Dit valt niet alleen in de aftermovie te zien, maar ook in ons geschreven report. Het report is hier te lezen.

Reageren