Hard News
Door Hard News

De voorpret mag beginnen, samen met je vrienden maak je je klaar voor jouw festival avontuur van deze zomer, met Destination Decibel!  Vrijdag 19 augustus 2016 openen de poorten van Park East & Camp West op Beekse Bergen voor de ultieme Decibel outdoor ervaring! Met duizenden andere feestgangers verblijf je op het gezellige campingterrein of in een van de luxere accommodaties.

Afgelopen jaar was de nieuwe opzet van het weekend een groots succes. De Decibel weekenders gingen helemaal los op de Friday kick-off party en Saturday night party. Of dat niet genoeg was, met twee dagen alleen maar feest, ging het op zondag nog keihard door tijdens de Sunday closing party. Degene die er echt geen genoeg van konden krijgen vierden nog een feestje in het 24-uurscafe, pakten een voetbaltoernooi of zelfs de ochtendgym mee.

Voor dit jaar zijn er weer volop activiteiten en is er genoeg vertier zodat je je geen moment hoeft te vervelen! De stormbaan, sportvelden en het Central Plaza met al zijn 24-uurs faciliteiten keren terug. De gamehal, bioscoop en kermis attracties zijn wegens succes dit jaar nog uitgebreider en de dames gaan voor de perfecte festival look wederom langs bij de kapper en/of make up service. Nieuw dit jaar is de exclusieve Escape Room (ontsnap jij op tijd?) en The voice of Decibel; waar je je vrienden kunt uitdagen met een karaoke battle. Ook kun je je eigen DJ talent laten zien in de Show your talent-area!

Destination Decibel – the festival ?
Naast een heel weekend feest draait het natuurlijk vooral om Decibel outdoor – the festival dat op zaterdag 20 augustus plaats vindt op de Beekse Bergen, Hilvarenbeek. Samen met je vrienden kun je maar liefst 12 uur losgaan in je favoriete area en het spectrum van de hardere stijlen ontdekken in de verschillende areas. Het festivalterrein met de fantastische ligging aan het meer en de natuur om je heen, is de plek waar je geniet van alles wat de hardere stijlen je te bieden hebben.

Voorverkoop start op zaterdag 27 februari om 12.00 uur
Wil je het ultieme festival weekend van de hardere stijlen beleven met je vrienden? Zorg er dan voor dat je op zaterdag 27 februari om 12.00 uur klaar zit. Dan start de voorverkoop van Decibel outdoor – the weekend met de volgende onderdelen:

–     losse kampeertickets met een kampeerplek op Camp West via de b2s ticketshop of in combinatie met georganiseerd busvervoer via Event Travel
–     8-persoonskampeerplekken (met stroom) op Park East via Libéma
–     vaste accommodaties op Park East via Libéma

Alle arrangementen zijn natuurlijk inclusief jouw Decibel weekend ticket. Wil je liever alleen naar het festival? Noteer dan alvast zaterdag 30 april 12.00 uur in je agenda, want dan start de reguliere verkoop voor Decibel outdoor – the festival.

Your ultimate party destination
Destination Decibel: jouw ultieme festival bestemming waar je samen met je vrienden de grootste lol beleeft, de dikste party’s meepakt en uitgebreid geniet van het allerbeste van de hardere stijlen op het festival van jouw zomer. Lees alle uitgebreide informatie over de activiteiten en boekingsinformatie van Decibel outdoor – the weekend hier.

Kun je niet wachten tot het festival weekend van jouw zomer? Bekijk hier de aftermovie van 2015 of beluister hier de sets van afgelopen editie.

Reageren