Hard News
Door Hard News

Zaterdag 12 december bestaat Time Out alweer 20 jaar en dit gaat zeker niet ongemerkt voorbij! Tijdens Nacht van Time Out staat er in dit kader een dikke line up, leuke winacties en verschillende soorten entertainment op het programma.

In The Club zal Radical Redemption na het enorme succes van zijn One Man Army Tour een speciale 2,5 closing set komen draaien. Na de release van zijn gelijknamige album én een tour met Angerfist op het programma staat Radical Redemption alles behalve stil! De rawstyle grootmeester zal op 12 december bijgestaan worden door The Geminizers die dit jaar o.a. de snoeiharde track ‘Path to Extinction’ met Warface uitgebracht hebben. Ook resident F8trix is er deze avond bij!

In de HOT is er groots uitgepakt met artiesten die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Naast resident Jacob van Hage komen Vato Gonzalez & MC Tjen, LNY TNZ én Mental Theo het dak eraf knallen! In het Flügel Feestcafé wordt het een avondje lekker hossen en meezingen met feestzanger Leon Vugts (zanger van de Après-ski hut!). In de Bananas wordt zoals altijd de lekkerste urban, R&B, reggeaton en moombahton gedraaid. Voor de Nacht van Time Out is er alleen deurverkoop voor de standaardprijs van €8,-. Ben er op tijd bij want vol = vol! De verjaardagstickets zijn deze avond niet geldig.

VIP

Reserveer je VIP arrangement en feest mee vanaf het VIP deck! Meer informatie over de arrangementen in Time Out en de prijzen lees je via: www.time-out.nl/vip.

Limousine service / Magic bus

Ken jij onze limousine service al? Helemaal in stijl op pad en je hoeft geen BOB aan te wijzen. Ideaal! Onze chauffeur haalt je thuis op en brengt je na de avond natuurlijk weer naar huis. Een flesje Moët & Chandon champagne met glaasjes staat voor je klaar in de limousine om te prooste op een onvergetelijke avond. Mail naar vip@time-out.nl voor meer informatie. De Magic Bus rijdt verschillende routes zodat je niet hoeft te fietsen of bobben! Meer informatie en reserveren: www.time-out.nl/magic-bus

Reageren