Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Vorig jaar kwam Brennan Heart met een speciaal concept: hij stelde zijn fans in staat om zelf een album van zijn tracks samen te stellen. Dit album, On Demand, werd gratis ter beschikking gesteld wanneer je lid werd van de Brennan Heart-family. Dit jaar is er weer goed nieuws voor de liefhebbers, er komt namelijk een On Demand II album aan.

Normaal gesproken bepaalt de artiest zelf welke tracks er op zijn of haar album komen, maar Brennan Heart heeft dat vorig jaar even anders aangepakt. Zijn fans konden aangeven welke tracks zij graag op het album wilden zien. Dit jaar herhaalt Brennan Heart dat kunstje weer, dit kondigde hij aan via zijn socials. Bereid je buiten free releases op zijn album ook voor op meet & greets en I AM HARDSTYLE-family wristbands. In het bericht op zijn Facebook-pagina gaf de producer aan dat hij op deze manier graag wat terug wil doen voor zijn fans.

Brennan Heart bedankt fans met gratis album

Fabian Bohn, a.k.a. Brennan Heart, geeft in het onderstaande bericht aan dat hij graag de tijd neemt voor zijn fans, maar dat niet altijd zo veel kan doen als hij zou willen. Op deze manier hoopt hij dat hij iets terug kan geven.

Omslagfoto via Facebook-pagina Brennan Heart

Reageren