Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Club X organiseert een outdoor event aan het strand van Beach Club Puur. Het evenement staat in het teken van verschillende hardere stijlen en deze week maakte Club X de line-up hiervoor bekend.

Na verschillende indoor edities, besloot Club X om dit keer naar buiten te gaan. Dat lijkt een goede keuze, want de early bird tickets waren binnen mum van tijd uitverkocht. Op de mainstage gaat de aandacht uit naar classics, oldschool, happy hardcore en early rave. De artiesten van de millennium stage zullen de sound uit die tijd overbrengen in de tweede area.

Club X heeft dus inmiddels de line-up van de eerste outdoor editie bekendgemaakt. Op de mainstage draaien DJ’s als The Darkraver, DJ Isaac, Dj Yves, Dj Rob & Mc Joe en bij de millennium stage zullen onder andere Neophyte, Endymion, Noize Suppressor en Nosferatu aanwezig zijn. Check de volledige line-up hieronder.

Club X komt met eerste outdoor editie

De eerste outdoor editie is op 13 juli bij Beach Club Puur in Drimmelen van 14.00 tot 00.00. Voor tickets en informatie, kun je terecht bij het officiële Facebook-evenement.

Club X Outdoor 2019 line-up

Mainstage

The Darkraver
DJ Isaac
Dj Yves – Club X
Dj Rob & Mc Joe
Panic
DJ Pavo
Critical Mass
DJ Francois
Franky Dux
Hosted by Paul Mc-v Verwegen

Millennium stage

Neophyte
Endymion
Noize Suppressor
Nosferatu
The Viper
DJ Kasparov
Dj Yves – Club X
Stampede
Hosted by Mc I See

Reageren