Juno Coolen
Door Juno Coolen

Op Facebook & Twitter verschenen berichten waarbij het duidelijk werd dat Code Black & Coone samen in de studio zijn gedoken voor een collab. Het bericht van Coone luidde: ”Today… making music with this Aussie fella! w/ Code Black”. Ondanks dat beide heren al jarenlang actief zijn in de scene, is dit de eerste collab van de Australiër en de Belg. Mede door de ervaring zijn we heel erg benieuwd wat dit gaat opleveren.

Code Black is, net als Coone, de laatste tijd enorm goed bezig. Samen met zijn Australische compagnons Toneshifterz & Audiofreq was hij verantwoordelijk voor het officiële anthem van Defqon.1 Australia van dit jaar. Daarnaast wordt zijn nieuwe track ‘You’ve Got The Love’ gesupport door diverse artiesten zoals Atmozfears & Audiotricz.

Coone heeft een drukke tijd achter de rug. Begin dit jaar kwam hij met zijn album genaamd Less Is More. Daarnaast is hij dit jaar verantwoordelijk voor maar liefst drie anthems. Begin dit jaar kwam de belg met het nummer ‘Deception’ voor Reverze. Vervolgens maakte hij samen met Hard Driver het anthem voor Intents Festival genaamd ‘It’s All In The Game’ en vrij recent kreeg hij ook de eer om het Qlimax anthem ‘Rise Of The Celestials’ te maken. Ook heeft hij de CD van Qlimax gemixt.

codecoone

Reageren