Hard News
Door Hard News

Code Black heeft hit na hit geproduceerd en lijkt er gelukkig niet mee te stoppen. Tracks als ‘Pandora’, ‘Brighter Day’ en ‘Accelerate (ft. Atmozfears)’ zijn allemaal ongelofelijk veel gesupport door een groot deel van de hardstyle scene.

In een recent Facebookbericht legde hij uit dat hij iets nieuws aan het zoeken was, omdat hij al zoveel had bereikt. Dit klinkt arrogant, maar we begrijpen goed dat het moeilijk is om jezelf te blijven uitdagen als je veel van je dromen al hebt verwezenlijkt.

Gelukkig heeft hij de oplossing gevonden en daarbij heeft hij JOU nodig. Code Black heeft namelijk besloten om nieuwe producers in nood te helpen. Iedereen kan vragen insturen en Code Black kiest de beste en beantwoord ze door middel van zelf gemaakte tutorials. Hij zei er zelf het volgende over.

“For the last couple of years I had so many questions about how to make kicks, a hardstyle track, where to start, how to make lead sounds or how to get the perfect reverb. So, I’m gonna start a program to let everyone reach their musical potential.”

Je kunt de vragen insturen naar ask@codeblackmedia.com. Code Black zal elke dinsdag een nieuwe video tutorial uploaden naar z’n Facebookpagina. Maar er is meer! Hij heeft ook een Facebook groep gelanceerd waar hij zo goed en kwaad als hij kan de vragen van mensen direct zal beantwoorden. Je kunt de groep hier vinden.

Reageren