Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

I am not quitting Hardstyle at all, in fact, I have 2 new tracks ready”

Met die zin sloot X-Pander zijn bericht op Facebook gisteren af. Daarmee stelde de Frans dj zijn fans gerust dat ze hem niet zullen verliezen in de hardstyle-scene. Echter zijn er evengoed een aantal veranderingen die zich zullen voltrekken bij X-Pander.

LEES OOK: Ncrypta en X-Pander komen met mogelijke collab

Valentin legde in het bericht uit dat hij zijn muzikale horizon wil verbreden. De afgelopen tijd was dit ook te zien in zijn producties. Die weken namelijk af van zijn eerdere tracks. Echter geeft de dj aan dat hij het gevoel heeft dat hij niet in één genre of tempo past. Dit jaar gaat hij dan ook voor muzikale vrijheid: het roer wordt dus omgegooid. “You will probably hear tracks from me and be like ‘wtf are you doing, man'”, legt X-Pander uit. Hij wil 100% doen wat hij tof vindt, zonder een ander alias aan te nemen.

X-Pander gaat een tandje harder (of zachter)

De afgelopen tijd was deze koerswijziging al te horen in de EP met The SATAN, op Darkside Unleashed. Hier staan twee samenwerkingen van X-Pander en The SATAN op. Ook bedankt hij Destructive Tendencies in het bericht voor de steun en de support voor zijn hardcore tracks.

Omslagfoto via Facebook-pagina X-Pander

Reageren