Bas van Herk
Door Bas van Herk

Het komt regelmatig voor dat er binnen de hardere stijlen wordt samengewerkt tussen artiesten vanuit verschillende genres. Vaak hoor je van collabs tussen rawstyle en hardcore artiesten, maar momenteel is er iets specialers in de maak. Rooler en Sefa zitten samen in de studio, wat betekent dat stijlen van Gearbox rawstyle worden gemixt met het muziekgenre dat bekend staat om het tempo van 200+ BPM, oftewel frenchcore.

Het is lastig om in te schatten wat het resultaat van het nummer gaat brengen. Samenwerkingen tussen rawstyle en frenchcore zijn zo goed als ongekend. Tot op heden is er namelijk geen enkele track die samen geproduceerd is. Vandaar dat wij benieuwd zijn naar deze extreme combinatie van deze hardere stijlen.

Daarbij is Sefa, ook wel bekend als Sefa Vlaarkamp, pas 17 jaar oud. Dat betekent niks minder dan goed, aangezien de jonge DJ al vele tracks heeft gereleased wat als echte hits erkend worden. Denk aan ‘Singing A Song’, ‘LSD Problem’ en ‘Flowing River’. Verder werd zijn set tijdens Defqon. 1 Festival ook razend populair. De artiest draaide zondags als een van de eerste optredens op de Yellow stage en heel de area stond overvol met fans.

In onderstaande video is al een preview van het nummer te beluisteren. Je hoort hier duidelijk dat je oren het verduren krijgen wanneer deze track live door de speakers wordt gepompt. Bereid je dus mentaal voor in het geval dat een van deze artiesten aanwezig is op je aankomende evenement.

Reageren