Hard News
Door Hard News

Lose Your Mind heeft goed nieuws: tijdens CRAFT Festival 2016 gaat er gebruik worden gemaakt van de Scheepsbouwloods. Hierdoor kan de capaciteit verantwoord doorgroeien naar maximaal 17.500 bezoekers.

De restauratie aan de buitenmuur van de Scheepsbouwloods verloopt door het zachte winterweer voorspoedig en zal dit voorjaar al worden afgerond. De voorgenomen plannen voor binnenin de loods zullen dit jaar nog niet worden uitgevoerd.

Om de ticketverkoop zo eerlijk mogelijk te laten verlopen zal dit vooralsnog alleen mogelijk zijn voor de volgende groepen:
– Mensen die zich hebben ingeschreven via www.loseyourmind.nl/craftfestival2016.
– Mensen die in het bezit waren van een vrijkaart voor CRAFT Festival 2015.
– Kopers van een CRAFT Festival 2015 ticket via Ticketswap.

Inschrijven voor de kaartverkoop kan nog tot zaterdag 23 januari.

Deze mensen zullen op maandag 25 januari een email ontvangen met de verkoopinformatie voor maximaal 2 tickets. De kaartverkoop start om 19:00 en zal 24 uur beschikbaar zijn.

Let op; een e-mail is geen garantie voor 2 tickets en gezien het aantal inschrijvingen tot nu toe, verwacht Lose Your Mind dat het aantal beschikbare tickets snel uitverkocht zal zijn.

Op 1 maart zal iedereen die een ticket voor CRAFT Festival 2015 had gekocht via Lose Your Mind of via een busreis-organisatie, een e-mail met de informatie voor CRAFT Festival 2016 ontvangen. Alle vrijkaarten voor CRAFT Festival 2015 komen te vervallen.

Lose Your Mind kan alvast verklappen dat de volledige programmering eind februari bekend gemaakt zal worden en dat CRAFT Festival 2016 weer hét meest complete hardstyle evenement van deze zomer belooft te worden.

Reageren