Mark de Rond
Door Mark de Rond

Op 29 maart kunnen de liefhebbers van Sub Zero Project een uniek en exclusief voorproefje krijgen van het nieuwe album Contagion. In de Warehouse Elementenstraat zullen de heren een week voor de officiële release datum een album reveal party houden.

LEES OOK: Sub Zero Project over debuutalbum Contagion: “We willen de wereld besmetten met onze sound”

In samenwerking met Q-dance zullen Nigel en Thomas op deze avond hun gehele debuutalbum voor het eerst ter gehore brengen tijdens hun album reveal. De reveal party is te vergelijken met de eerdere reveal party van Phuture Noize in 2018 alleen is het nu dus op een andere locatie, namelijk de Warehouse Elementenstraat. Naast vele nieuwe solo-platen ben je dus ook getuige van een aantal nieuwe collabs met onder andere D-Block & S-te-Fan, Frequencerz en KELTEK. Ook zullen een aantal goede bekenden van de heren langs komen op dit zeer exclusieve feest. Bekijk de line-up voor de album reveal onderaan het artikel.

Sub Zero Project komt met album reveal party voor ‘Contagion’

Voor slechts €19,- kan jij er al bij zijn en als eerste het volledige en gloednieuwe album Contagion van Sub Zero Project beluisteren. Het evenement vindt plaats op 29 maart in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. Kaarten zijn te verkrijgen via de officiële website van Q-Dance.

Line-up Sub Zero Project Album Reveal

Sub Zero Project
Atmozfears

Devin Wild
JNXD
Sub Sonik
Surprise Act
Hosted by MC DL

Omslagfoto via Facebook-pagina Reverze

Reageren