Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met nog minder dan 3 maanden te gaan tot Defqon.1 is het bijna tijd om alle grootste momenten te onthullen die het dit jaar in petto heeft. Tijdens The Release onthuld organisatie Q-dance onder andere de volledige line-up, de wereldpremière van het nieuwe anthem verzorgd door Sound Rush, wie The Opening Ceremony en The Spotlights verzorgen én een aantal grote verrassingen.

LEES OOK: Defqon.1 uitgeroepen tot beste festival van het jaar 2023

Afgelopen jaar verwelkomde Defqon.1 Weekend Festival zo’n 250.000 bezoekers uit zo’n 100 verschillende landen, die ook dit jaar weer 4 dagen lang kunnen genieten van het grootste hardere stijlen festival ter wereld. Het programma wordt jaarlijks gepresenteerd tijdens The Release – waar hosts Audiofreq, E-Life en Stephanie Magic je meenemen in the world we know best.

Volgens Q-dance staat alle Warriors weer een hoop te wachten aankomende editie. Dus tijdens de 1,5 uur durende show ben je morgen (donderdag) volledig op de hoogte van wat er op Defqon.1 2024 gaat gebeuren: dit is wat je kunt verwachten tijdens The Release.

Programma van Defqon.1 2024 – The Release

1. De volledige line-up
Defqon.1 kwam vorige week al met deze cryptische video waarin al een tipje van de sluier werd opgelicht met de eerste namen uit de line-up. Door goed te kijken wisten de eerste fans grote namen zoals Rebelion, Sub Zero Project en Angerfist al te spotten. Verwacht meer artiesten dan ooit op Defqon.1: “The greatest discoveries are the ones in front of you.”

2. De première van het Defqon.1 2024 anthem
Bovendien heeft ‘Power of the Tribe’ van Sound Rush een recordaantal pre-saves ontvangen en dit is de laatste dag om het anthem alvast in je favoriete streamingdienst te zetten. Na de officiële wereldpremière tijdens The Release  wordt de track aanstaande vrijdag al uitgebracht uitgebracht op Defqon.1 Records.

3. The Opening Ceremony
De grote opening van de magistrale RED op Fresh Friday: een van de grootste showmomenten van het weekend. Welke artiest krijgt deze zomer de eer om The Opening Ceremony te verzorgen op de grootste stage uit onze scene?

4. De onthulling van The Spotlight tijdens de RED en BLACK
Een endshow experience die Q-dance in samenwerking met een artiest ontwikkeld. De nog aan te kondigen artiesten zullen hiermee het einde van Fresh Friday inluiden op de RED en de BLACK.

5. Ieder jaar nóg grotere highlights
Zoals POWER HOUR, The Closing Ceremony, The Warrior Workout en nog heel veel meer.

Defqon.1: “4 days of power”

Bereid je voor op 4 dagen Defqon.1 Festival en schakel in tijdens The Release op donderdag 28 maart om 20:00 via Q-dance Network & YouTube. Defqon.1 – Power of the Tribe vindt plaats van vindt plaats van donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2024: weekend- en zaterdagtickets zijn al volledig uitverkocht, maar er is nog steeds een mogelijkheid om Defqon.1 te bezoeken met een Fresh Friday- en zondag-ticket.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Defqon.1 Festival (@defqon1)

Beeldmateriaal via Defqon.1 / EDM Kevin

 

Reageren