Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De crew van APEX Records heeft er met Vexxed een nieuw lid bij. De Hardstyle producer heeft zich het afgelopen jaar bewezen als een enorme belofte: met eigen vocalen in zijn tracks stond hij al op de grote festivals en nu zet hij een volgende stap in zijn aanstormde carrière. 

LEES OOK: APEX-artiesten Cryex, Scarra en Vasto gaan all out met nieuwe live-acts dit festivalseizoen

Dijck Dessens, inmiddels beter bekend als Vexxed, debuteerde in 2022 op het podium en zet sindsdien grote stappen. “Na een aantal jaren in de studio heb ik mijn eerste track naar meerdere producers gestuurd, toen ik vervolgens in contact kwam met het APEX-team”, vertelt Vexxed. “Vanaf dat moment hebben we samen gewerkt aan een gemeenschappelijk doel: aansluiten bij het label.”

Het label van Cryex, Scarra, Vasto, Kenai en MC Synergy kreeg Vexxed op de korrel. De 24-jarige maakte ondertussen indruk op festivals als Defqon.1, Intents en Decibel outdoor, kreeg lof voor onder andere zijn ‘Faded’-remix en zingt bovendien zijn eigen vocalen. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: Vexxed is als het nieuwste lid aangekondigd tijdens de APEX Brotherhood-set op REBiRTH Festival en komt al snel met nieuwe muziek.

Vexxed nieuw bij APEX: “Met mijn eerste release bij APEX wilde ik iets doen dat uniek is en trouw aan mezelf”

De eerste solo release van Vexxed op het APEX label is inmiddels gepland, vertelt hij trots. “Het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan het verbeteren van mijn zang- en schreeuwtechniek, zodat ik mijn emoties beter in een nummer kon overbrengen. Met de track ‘Part Of Me’ wilde ik een energieke track creëren die de Vexxed-sound echt weergeeft.”

‘Part Of Me’ van Vexxed komt op vrijdag 26 april uit op APEX Records – deze kun je nu al pre-saven. Vexxed is deze zomer op onder andere Trinity, Intents, Defqon.1, Dominator en nog veel meer festivals te vinden. 

Omslagfoto via APEX Records / KVDM Photography

Reageren