Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Cryex trapt het aanstaande festivalseizoen af met een splinternieuwe live-act genaamd Band Of Color. Met deze unieke nieuwe act neemt Cryex het publiek mee op een reis door een levendige en kleurrijke wereld, waar zijn creativiteit en veelzijdigheid duidelijk naar voren komt.

LEES OOK: Anthemshow REBELLiON met Rejecta, Cyrex en MC Livid laat diepe indruk achter

Het is geen verrassing dat kleur een prominente rol speelt in het leven van Cryex. De hardstyle DJ, getekend bij APEX, heeft door de jaren heen al verschillende kleuren verf in zijn haar gehad en heeft altijd in de meest kleurrijke outfits op het podium gestaan. Daarom is de nieuwe live-act van Cryex, Band Of Color, precies op zijn lijf geschreven.

Vanzelfsprekend draait het tijdens Band Of Color om veel nieuwe hardstyle muziek. Naast edits en gloednieuwe solo-tracks van Cryex, zullen er tijdens de live-act ook samenwerkingen met andere artiesten uit de scene voorbij komen.


Band Of Color van Cryex vertegenwoordigt de perfecte mix van eindeloos veel energie, creativiteit en gloednieuwe muziek. Bij elk optreden staat er een nieuwe kleur centraal. De bezoeker betreedt telkens een geheel nieuwe wereld, compleet met een unieke outfit, op maat gemaakte visuals en special effects die specifiek zijn voor die kleur.

“Don’t miss your chance to witness this extraordinary Cryex in action… This is BAND OF COLOR!”

Het eerste evenement waar Cryex met Band of Color zal schitteren, is op Reverze in de Lotto Arena op 2 maart 2024. Wil je als eerste weten waar Band Of Color verder op de line-up verschijnt? Blijf op de hoogte door Cryex zijn Instagram in de gaten te houden voor updates over de locaties van deze kleurrijke live-act. Speciale Band Of Color-merchandise kopen doe je nu al in de officiële APEX-webshop.

Header afbeelding via APEX

Reageren