Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Qlassics: het gloednieuwe format van Q-dance waar DJ’s nooit eerder vertelde verhalen over de grootste hardstyle hits aller tijden vertellen. Voor de eerste aflevering gaat Q langs bij D-Block & S-te-Fan om een boekje te openen over de track die hun carrière een enorme boost heeft gegeven: ‘Music Made Addict’.

LEES OOK: 20 years of Q-dance: Two decades of dedication

Tijdens deze eerste aflevering spreekt Q-dance naast de makers van de track, ook met een aantal collega’s. Zo laten The Prophet, Sound Rush en DJ Isaac hun uitgebreide mening weten over de track, en wat deze betekent heeft voor de hardstyle scene. De track werd in 2009 gereleased en is tot op heden twee keer geremixt: zowel The Prophet, als Headhunterz & Wildstylez hebben deze hardstyle classic in het verleden al eens in een nieuw jasje gestoken.

Het origineel van de track leek eerder op een popsong: “De sample klonk destijds verschrikkelijk slecht, die hebben we helemaal opgeknapt totdat we dachten, dit past wel écht bij ons”, laat het DJ-duo weten. Ook collega én vriend DJ Isaac draait de track nog altijd regelmatig: “Als ik de track nu draai, gaan mensen nog altijd net zo los als vroeger.” The Prophet spreekt op zijn beurt over “een sprankeltje die de track met zich meebrengt en bevestigt: het is toch wel erg leuk wat we doen.”

Q-dance Qlassics – Music Made Addict

De volledige aflevering van Q-dance Qlassics – Music Made Addict, is hieronder te bekijken. Ook kun je het YouTube-kanaal van Q-dance bekijken voor de aflevering en meer informatie. Er zijn nog meer episodes onderweg…

Omslagfoto van Facebook-pagina D-Block & S-te-Fan

Reageren