Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

D-Sturb zit de laatste tijd niet stil. De DJ heeft onlangs zijn nieuwe mini-album On Your Mark gereleased met maarliefst zes solotracks en er is opnieuw een nieuwe samenwerkingen met Warface aangekondigd. Nu laat MYST weten dat hij en D-Sturb samen met een nieuwe track bezig zijn.

LEES OOK: End of Line zwaargewichten D-Sturb en Warface slaan de handen ineen 

Op de Instagram-pagina van MYST is te zien dat de twee heren aan het Facetimen zijn. “Can’t wait for this collab! I guess the track has a awesome melody and a awesome kick”, vertelt MYST erbij. Eugen Boorsma (beter bekend als MYST) en Jorrit Popkema (oftewel D-Sturb) zijn dit weekend allebei te vinden op REBiRTH Festival. Verder draaien de twee heren deze zomer op onder andere Intents Festival en Defqon.1 Festival.

D-Sturb en MYST komen met collab

De aankondiging voor de samenwerking is al bekendgemaakt, maar wanneer de track uit zal komen hebben de twee heren nog niet laten weten. Eerder kondigde MYST al de tracklist voor zijn EP Alchemy aan – die later deze maand zal verschijnen – maar hier zal de aanstaande samenwerking niet op verschijnen.

Omslagfoto via Facebook-pagina MYST en Facebook-pagina D-Sturb

Reageren