Hard News
Door Hard News

Tijdens deze masterclass krijg je de kans om mee te kijken over de schouders van één van de grootste talenten van het moment binnen de Hardstyle scene: D-Sturb! De DJ/ Producer heeft zich eind 2015 aangesloten bij Most Wanted DJ Agency, en staat bekend om zijn rauwe stijl en innovatieve drums.

Produceer jij je eigen Dance-tracks, maar heb je het idee dat je nog niet klinkt als de artiesten waar jij fan van bent? De kans is groot dat je maar een paar tips verdwijderd bent van je beste productie tot nu toe! Ben jij als beginnende producer benieuwd hoe andere producers te werk gaan? Wil je feedback op je eigen tracks, en tips krijgen van een professional? Dan is deze masterclass écht iets voor jou! Het is dan ook aan te raden om je eigen werk mee te nemen, zodat je samen met D-Sturb en de andere deelnemers in gesprek kan over de moeilijkheden waar jij als producer tegenaan loopt. Wie weet word jij dan ook ‘Unbeatable’!

D-Sturb werkt met softwareprogramma Logic Pro voor Mac. Het is een voordeel wanneer je met hetzelfde programma werkt, maar niet noodzakelijk. Je gaat hoe dan ook naar huis met een ton aan inspiratie, tips en tricks die je verder helpen in je ontwikkeling!

Voor wie is deze masterclass?
Deze masterclass is voor zowel beginnende als gevorderde producers. Daarnaast is de masterclass ook heel leerzaam voor producers die werkzaam zijn in een ander genre dan Hardstyle!

Iets over D-Sturb
Kickrolls die niet op twee handen te tellen zijn, screeches waardoor je gezicht in een vreemde plooi trekt en kicks die je huid van structuur doen veranderen; D-Sturb gaat hard. Zijn producties doen precies waar zijn naam voor staat, en daarmee beukt hij zich in rap tempo omhoog in de Raw Hardstyle scene.

D-Sturb heeft een duidelijk herkenbaar geluid, produceerde knallers als ‘Unbeatable’, ‘Until It’s Gone’, ‘Before The Start’ en stond achter de decks van Dominator, Loudfest en The One Man Army. Hij staat onder contract bij Gearbox Digital en Most Wanted

Kijk voor meer informatie en tickets op Popschool.eu

Reageren