Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

True Survivorz – The Battle Against Cancer is een jaarlijks hard dance evenement dat in het teken staat van de strijd tegen kanker. Hierbij werken artiesten, organisatie en bezoekers zichzelf in het zweet om een zo hoog mogelijk bedrag te kunnen doneren aan KWF Kankerbestrijding. Op 12 januari 2019 wordt van 16:00 tot 02:00 uur de strijd tegen kanker aangegaan in Club Rodenburg te Beesd.

Een gevarieerde line-up die bestaat uit zowel gevestigde namen als aanstormend talent en varieert van euforische- en raw hardstyle tot stevige frenchcore en uptempo hardcore. Met namen als Crypsis, Delete, B-Front, Keltek, Devin Wild, Rooler, Regain en nog 25 andere acts liegt de line-up er niet om! Dit alles voor een entreeprijs van € 14,95 waarmee je direct de strijd tegen kanker steunt, de ticketopbrengsten worden namelijk gedoneerd aan het KWF!

True Survivorz is een evenement waarbij het leuke van feesten met je vrienden met het nuttige gecombineerd wordt, bij True Survivorz kun je al feestend met je maten de strijd tegen kanker steunen. Veel bezoekers komen dan ook om de strijd die zij of hun naasten met betrekking tot deze vreselijke ziekte hebben ervaren een plekje te geven. Als organisatie vinden we het belangrijk om mensen die een persoonlijke strijd hebben ervaren op een passende manier een plek te geven gedurende het evenement.

True Survivorz 2019 – The Battle Against Cancer

Zo heeft twee jaar terug DJ Pegasus (Jeroen) samen met één van zijn DJ-helden kunnen optreden. Jeroen had zelf kanker en zijn wens was om voor een groot publiek te mogen draaien, inmiddels is Jeroen helaas door kanker overleden. Moge hij nu vredig rusten. Dit jaar kan Zerox zijn overleden moeder eren; Zerox is een opkomende DJ die de DJ Contest heeft gewonnen.

Ieder jaar hangt er een bijzondere sfeer. De reacties van de bezoekers zijn elke keer weer lovend, juist vanwege de enorm bijzondere sfeer. Er hangt een gevoel van saamhorigheid in de strijd tegen kanker.

Deze ziekte raakt zoveel mensen direct en indirect. Elke bijdrage aan onderzoeken tegen deze ziekte draagt bij aan een vermindering van persoonlijke strijd en de invloed die dat heeft op je omgeving. De enorm zware processen waar mensen doorheen moeten op het moment dat kanker gediagnostiseerd wordt, dat wil je toch iedereen besparen? De organisatie van True Survivorz maakt zich hard voor de strijd tegen kanker en doneert daarom aan KWF Kankerfonds: www.true-survivorz.com.

True Survivorz 2019 - The Battle Against Cancer

Reageren